Onze favoriete games ooit zijn nice - XGN Cast (Afl. 69)

Article
zaterdag, 09 juli 2022 om 10:00
xgn cast thumbnailf1657289360
Met aflevering 69 van de XGN Cast komt er een einde aan het eerste seizoen van onze podcast. De uitgelezen kans om onze favoriete games ooit op een rij te zetten en te kijken naar wat deze games zo nice maakt.
Om het eerste seizoen van de XGN Cast zo spectaculair mogelijk af te sluiten bespreken we onze favoriete games ooit in aflevering 69. Luuc en Roland gaan meerdere categorieën langs en geven bij iedere categorie een favoriete games. Verschillende grote titels worden genoemd, maar hier en daar zijn nog een paar schokkende verrassingen te vinden.
Naast het benoemen van onze favoriete games ooit gaan we helaas ook afscheid nemen van de goedlachse host van de XGN Cast, Luuc ten Velde. Met zijn vertrek komt dan ook het eerste seizoen van de XGN Cast tot een einde en gaan we de komende tijd kijken wat we eventueel willen doen met een tweede seizoen. Alsnog willen we Luuc graag bedanken voor het maken van 69 spectaculaire afleveringen van de XGN Cast!

XGN Cast Aflevering 69 is zeer nice

Omdat het natuurlijk aflevering 69 is zijn al onze favoriete games ooit zeer nice, maar voor iedere titel hebben we ook daadwerkelijk een onderbouwing waarom het behoort tot onze favoriete games ooit. Check gauw de aflevering hieronder om te zien welke titels we noemen!

Bedankt MSI!

Graag willen we ook MSI bedanken voor het sponsoren van aflevering 69 van de XGN Cast! Check hier snel de nieuwe MSI Pulse GL66!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws