De verborgen pareltjes van 2021 om te spelen (en welke nog verschijnen) - XGN Cast (Afl. 22)

Article
zaterdag, 14 augustus 2021 om 10:00
xgn cast 22f1628872191
In aflevering 22 van de XGN Cast hebben we het over de verborgen pareltjes van 2021 om te spelen, want wellicht heb je de afgelopen paar maanden wel een hele mooie game gemist. Daarbij blikken we ook vooruit naar de rest van het jaar, zodat jij weet welke titels je in de gaten moet houden.
Indies vliegen regelmatig onder de radar van de gemiddelde gamer. Daarom bespreken we in aflevering 22 van de XGN Cast een paar van de verborgen pareltjes die dit jaar uitgekomen zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan indiegames zoals Death's Door, een game die overal lovende kritieken krijgt, maar die nog niet helemaal kapotgespeeld wordt door het grote publiek. Dat is natuurlijk eeuwig zonde en daarom proberen we een paar games op je pad te zetten die de moeite waard zijn.
Het jaar duurt alleen nog wel even en dus zijn er nog zat verborgen pareltjes om te spelen die nog uit moeten komen. Daarom blikken we in deze aflevering van de XGN Cast ook even vooruit naar welke mogelijke verborgen pareltjes dit jaar nog uit gaan komen. Wetende dat het einde van het jaar ons veel spektakel gaat bieden met games als Back 4 Blood, Battlefield 2042 en Forza Horizon 5, is het misschien wel handig om te weten dat er ook een paar goede indies uit zullen komen.

Verborgen pareltjes van 2021 om te spelen

Luuc en Roland zitten er in ieder geval weer zoals iedere week klaar voor om je alles te vertellen over het onderwerp van de week in de XGN Cast. Daarnaast hebben ze ook weer genoeg games gespeeld, series en films gekeken en zijn ze met tech aan de slag gegaan. Ben je benieuwd wat de verborgen pareltjes van 2021 zijn of wil je gewoon weten wat ons de afgelopen week bezig heeft gehouden? Check dan hieronder aflevering 22 van de XGN Cast!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!