De beste game studio's van dit moment - XGN Cast (Afl. 3)

  De derde aflevering van de XGN Cast is hier. In deze aflevering gaan Luuc en Roland de discussie aan over de beste game studio's van dit moment. Met zoveel toffe games in de afgelopen jaren kijken we naar de 5 beste studio's van dit moment.

  2020 was natuurlijk een fantastisch jaar voor games, maar eigenlijk geldt dat voor de afgelopen vijf jaar. Games lijken alleen maar beter te worden, dus dat zet Roland en Luuc aan het denken. Wat zijn de vijf beste game studio's van dit moment? In de derde aflevering vertellen we je er alles over!

  De beste game studio's van dit moment

  Mocht je nou bang zijn dat Luuc en Roland alleen maar over studio's schreeuwen zonder redenering, zit je er naast. De gasten hebben namelijk genoeg argumenten! Benieuwd naar de vijf beste game studio's?

  Check dan de derde aflevering van de XGN Cast hieronder! Laat na het luisteren in de reacties weten welke vijf de beste zijn volgens jou.

  XGN Cast - De eerdere afleveringen

  Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!

  Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

  Zelf een podcast maken

  Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:

  - Blue Compass
  - Blue Radius 3
  - Blue Snowball
  - Blue Yeti X
  - Logitech C922

  Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.