Onze E3 2021 voorspellingen - XGN Cast (Afl. 12)

  Nog maar een klein weekje en dan is het tijd voor E3 2021 en al het spektakel wat erbij komt kijken. Daarom is het tijd voor ons om in onze glazen bol te kijken voor de twaalfde aflevering van de XGN Cast en een paar E3 2021 voorspellingen te doen.

  In de twaalfde aflevering van de XGN Cast pakken niet alleen Luuc en Roland hun glazen bol erbij voor E3 2021, maar schuift ook Bram aan om een paar E3 2021 voorspellingen te doen. De gamebeurs in Los Angeles is natuurlijk doorgaans de plek voor aankondigingen en inmiddels zijn er ook al een paar dingen gelekt die we gaan zien. Daarnaast weten we natuurlijk gewoon dat Microsoft een presentatie gaat houden met Bethesda en dat Nintendo ook gewoon weer van de partij is met een presentatie.

  Wat de giganten wellicht gaan vertonen tijdens hun presentaties komt natuurlijk ook naar voren in onze E3 2021 voorspellingen. Naast de giganten van de gaming-industrie zijn natuurlijk ook wat kleinere uitgevers zoals Devolver Digital aanwezig die ongetwijfeld ook weer wat spectaculairs laten zien, al dan niet in de vorm van een bizarre presentatie zoals we gewend zijn van Devolver Digital. De focus van de twaalfde aflevering van de XGN cast zal alleen we vooral liggen op de grote partijen die aanwezig zijn bij de beurs.

  E3 2021 voorspellingen

  In onze E3 2021 voorspellingen in de twaalfde aflevering van de XGN Cast gaan we dieper in op alle geruchten over wat we mogelijk gaan zien. Luuc, Roland en Bram hebben in ieder geval meer dan genoeg suggesties over wat we te zien gaan krijgen bij de grote gamebeurs. Wil je nou precies weten wat ze allemaal denken te gaan zien bij E3 2021, check dan aflevering 12 van de XGN Cast hieronder!

  XGN Cast - De eerdere afleveringen

  Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!

  Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

  Zelf een podcast maken

  Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:

  - Blue Compass
  - Blue Radius 3
  - Blue Snowball
  - Blue Yeti X
  - Logitech C922

  Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.