De top 25 beste PlayStation games aller tijden - XGN Cast (Afl. 26)

Article
zaterdag, 11 september 2021 om 10:00
xgn cast thumbnails 26f1631294822
De XGN Cast bestaat al een tijdje en daarom duiken we voor deze bijzondere aflevering in de top 25 beste PlayStation games aller tijden. Daarvoor nemen we de verschillende generaties onder de loep en ontdekken we misschien nog wel een paar pareltjes die terug mogen komen.
We zijn alweer aanbeland bij aflevering 26 van de XGN Cast en om dat te vieren gaan we, met ook de PlayStation Showcase van afgelopen donderdag nog vers in het geheugen, in de top 25 beste PlayStation games aller tijden duiken. Iedere generatie van PlayStation gaat daarbij aan bod komen. Of we het nou hebben over games op de allereerste console van Sony of het vergeten kindje, de PlayStation Vita; alles behalve de PS5 komt voorbij.
Aangezien de originele console in 1994 verscheen, hebben we meer dan genoeg games om uit te kiezen. Voor veel mensen zullen vooral recente knallers zoals The Last of Us, Horizon Zero Dawn en The Witcher 3 in het geheugen springen, maar de console heeft een veel langere geschiedenis dan dat. Vergeet namelijk niet dat God of War ooit begon op de PlayStation 2 en sindsdien een onmisbare franchise is geworden in een top 25 beste PlayStation games aller tijden.

Top 25 PlayStation games aller tijden

Voor deze aflevering van de XGN Cast proberen we dus te achterhalen wat nou echt de 25 beste titels zijn die ooit op een PlayStation console zijn verschenen, maar dat is natuurlijk niet het enige waar we het over hebben. Wederom duiken we weer in wat ons de afgelopen week bezig heeft gehouden op het gebied van tech, gaming, films en series. Check wat ons bezighoud en welke games wij hoog aanschrijven op PlayStation in XGN Cast aflevering 26 hieronder!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!