Wie wint: Battlefield 2042, Call of Duty Vanguard of Halo Infinite? - XGN Cast (Afl. 23)

Article
zaterdag, 21 augustus 2021 om 10:00
xgn cast thumbnails 23f1629468198
Welke shooter weet de titel van beste shooter van 2021 binnen te slepen? Wordt het Battlefield 2042, Call of Duty Vanguard of toch Halo Infinite? In aflevering 23 van de XGN Cast nemen we de verschillende shooters onder de loep en hebben we het over de grootste kanshebber.
Nu alle shooters die dit jaar uit moeten komen zijn getoond, is het tijd om de discussie te voeren over welke shooter je op het einde van het jaar moet halen. Voor aflevering 23 van de XGN Cast nemen we dan ook Battlefield 2042, Call of Duty Vanguard en Halo Infinite onder de loep. Deze multiplayer-shooters zullen het einde van 2021 gaan domineren en het genre de volgende generatie induwen.
Toch is het wel de vraag welke titel uiteindelijk de kroon zal dragen van beste shooter van 2021. Wordt DICE de ultieme shooterkoning met het nieuwste Battlefield-deel, Battlefield 2042, of maakt Sledgehammer Games toch nog een kans met de nieuwe Call of Duty met een Tweede Wereldoorlog setting, Call of Duty Vanguard. Natuurlijk is er ook nog een nieuwe Halo die wordt gemaakt door 343 Industries genaamd Halo Infinite, waar de reacties tot nu toe ook hoopvol over zijn.

Battlefield 2042, Call of Duty Vanguard en Halo Infinite

Naast het bespreken welke shooter dit jaar gaat domineren, hebben we het in aflevering 23 van de XGN Cast natuurlijk ook over wat we de afgelopen week hebben gedaan en gekeken. Daarbij komen titels als Twelve Minutes, Ghost of Tsushima Director's Cut en Vikings. Dat is alleen niet het enige, want we hebben nog veel meer gedaan en gekeken deze week. Ben je nou benieuwd waar we ons mee bezig hebben gehouden? Check hieronder dan aflevering 23 van de XGN Cast!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!