Over XGN

  Vanaf de lancering van het vernieuwde portal in april 2011 hebben we XGN breder ingestoken in de gaming markt waar wij al sinds 2005 deel van uitmaken. Waar XGN zich vroeger op zogenoemde 'console-gamers' richtte, zijn wij nu een 'full-service' platform voor alle gamers in de Benelux. Met XGN voorzien wij consumenten en professionals van content voor alle huidige gaming platformen, film en digital lifestyle.

  XGN is de online plek waar gamers samenkomen om informatie te vergaren over hun hobby en deel te nemen aan discussies met andere leden binnen onze uitgebreide community. Wij noemen onszelf graag de digitale hub voor nieuws, recensies, impressies, video's, screenshots en nog veel meer interessante informatie over videogames.

  Onze kern is onze community en als dank voorzien wij hen graag van een platform dat aan hun wensen voldoet. En gamers hebben wat wensen, maar dat is alleen maar goed, op deze manier lopen wij nooit achter de feiten aan!

  Gamers kenmerken zich uiteraard door hun passie voor games, maar ook zeker door hun interesse voor omringende apparatuur, gadgets, net-media en overige entertainment zoals films. In combinatie met de gemiddelde leeftijd van 20 jaar (90% man) is dit een zeer interessante doelgroep voor adverteerders. Heeft u hier interesse in, neem dan gerust contact met ons op.

  XGN behoort momenteel tot een van de grotere online gamepublicaties van Nederland, onze content wordt dan ook dagelijks bekeken door duizenden fans, zowel gamers als professionals uit de industrie.

  Onze redactie is een hechte groep en deelt samen met onze fans de passie voor videogames. Zij uit dit in de content die zij dagelijks produceert.

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.