Battlefield 6: Alles wat we weten - XGN Cast (Afl. 11)

Article
zaterdag, 29 mei 2021 om 10:00
xgn cast thumbnailsf1622210993
In de elfde aflevering van de XGN Cast wordt gepraat over alles wat we weten over Battlefield 6. Alle geruchten en gelekte beelden van de afgelopen maanden worden langsgelopen en besproken door hosts Luuc en Roland.
Het mag duidelijk zijn dat Battlefield 6 eraan zit te komen en dus bespreken Luuc en Roland in de elfde aflevering van de XGN Cast alles wat we weten over de nieuwe shooter. Als profeet van Battlefield 6 volgt Roland natuurlijk al het nieuws om de nieuwe shooter van EA op de voet en dus neemt hij Luuc mee door de wondere wereld van alles wat we weten over Battlefield 6.
Battlefield 6 moet aan het einde van het jaar uitkomen, maar gaat de game dat wel redden met vier studio's die gelijktijdig werken aan de game? Ook daar hebben de heren het over in aflevering elf van de XGN Cast. Naast het bespreken van alles wat we weten over Battlefield 6 hebben de heren het natuurlijk ook weer over alles wat ze de afgelopen weken gespeeld en gekeken hebben en wordt er nog een verrassende discussie gestart.

Alles wat we weten over Battlefield 6

In de XGN Cast aflevering over alles wat we weten over Battlefield 6 lopen de heren ieder klein geruchtje langs en schatten daarbij in hoe groot de kans is dat de geruchten waar zijn. Daarnaast bespreken ze natuurlijk ook de verschillende gelekte beelden en wat daarop allemaal te zien is. Kan jij nou niet wachten op Battlefield 6 en ben je benieuwd wat we van de game mogen verwachten? Luister dan snel hieronder!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!