De Horizon Forbidden West Spoilercast - XGN Cast (Afl. 49)

Article
zaterdag, 19 februari 2022 om 10:00
xgn cast 49f1645110621
Het is eindelijk tijd om naar de Forbidden West te gaan! Horizon Forbidden West ligt in de schappen en de heren van de XGN Cast hebben de game al helemaal uitgespeeld. Alle geheimen zijn ontdekt en dus is het tijd voor de heren om in de spoilers te duiken in een uitgebreide Horizon Forbidden West spoilercast.
Horizon Forbidden West is net als het eerste deel een open-world game waarin het verhaal van Aloy centraal staat. Met een 9,8 beoordeeld in onze Horizon Forbidden West review is het logisch dat de heren staan te popelen om over de game te vertellen. Stefan en Luuc schuiven deze week aan om je alles te vertellen over Horizon Forbidden West.
De heren hebben per persoon al meer dan 50 uur doorgebracht in de Forbidden West en dus is het tijd om uitgebreid in de spoilers te duiken. Dat doen ze uiteraard niet zomaar, want een goede waarschuwing is uiteraard op zijn plek. De heren zullen dan ook duidelijk aangeven wanneer de spoilers beginnen en gaan eerst spoiler-vrij in op wat ze vinden van de game. Dat doen de heren via een uitgebreide vragenronde die jullie de laatste weken massaal gesteld hebben.

De Horizon Forbidden West Spoilercast

Ben je nou benieuwd naar antwoorden op je vragen en klaar om in de spoilers te duiken van de game? Check dan gauw hieronder aflevering 49 van de XGN Cast met Luuc en Stefan.

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws