Wat zijn de beste Star Wars games ooit gemaakt? - XGN Cast (Afl. 59)

Article
zaterdag, 30 april 2022 om 10:00
xgn cast 59f1651242609
Het Star Wars universum is al tientallen jaren een fenomeen binnen allerlei soorten media. De films hebben natuurlijk een iconische status, maar ook op het gebied van games hebben fans zich nooit hoeven vervelen. In XGN Cast aflevering 59 bespreken de heren de beste Star Wars games ooit gemaakt.
Het is bijna 4 mei en dat betekent elk jaar een scala aan nieuwe Star Wars aankondigingen. Zo komt LEGO met een gloednieuwe Star Wars set en staan er ook mogelijke game-aankondigingen in de planning die zich afspelen in de sci-fi franchise. Met nog maar een paar dagen tot 'May the Fourth' is het de ideale tijd om eens een blik te werpen op alle Star Wars games die al zijn uitgebracht in het verleden. Welke titels zijn het meest bijgebleven en hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten?

Welke Star Wars games vinden de heren het vetst?

Luuc, Roland en Stefan schuiven aan in aflevering 59 van de XGN Cast om hun favoriete games uit het Star Wars universum voor te dragen en te zien of er ergens overeenkomsten te vinden zijn. Denken de heren goed terug aan de avonturen in Star Wars Jedi Fallen Order? Of ligt hun liefde bij een oudere titel? Luister snel de podcast en kom er achter!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Dankjewel MSI!

Deze XGN Cast is mede mogelijk gemaakt door MSI. Check snel de links hieronder van alle details over de MSI Vector Series.
doe mee picturef1570183140

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws