Summer Game Fest Review - XGN Cast (Afl. 13)

Article
zaterdag, 12 juni 2021 om 10:00
xgn cast 13f1623419905
De Kickoff-show van Summer Game Fest is tot een einde gekomen en dus is het tijd voor een Summer Game Fest review. In de dertiende aflevering van de XGN Cast gaan hosts Luuc en Roland dieper in op alles wat we gezien hebben.
Summer Game Fest is afgetrapt en hoewel de presentatie niet alles toonde wat mensen misschien hadden verwacht, is het toch de moeite waard om er even over na te praten. Daarom doen Luuc en Roland in de dertiende aflevering van de XGN Cast een Summer Game Fest review om alles wat we in de show hebben gezien nog even uit te lichten. Natuurlijk was het klapstuk de nieuwe Elden Ring trailer waarbij we ook een releasedatum werd getoond, maar er waren nog zat andere mooie dingen.
Alleen was niet alles positief, Roland krijgt in de dertiende aflevering van de XGN Cast namelijk een flinke woede-uitbarsting van een aankondiging die hij heeft gezien tijdens Summer Game Fest. Gelukkig is Luuc in de buurt om weer een goede positieve toon aan te slaan voor de Summer Game Fest review. Ieder klein dingetje wordt in ieder geval nagelopen om uiteindelijk meegenomen te worden in een eindbeoordeling, want is Summer Game Fest, op basis van wat we nu gezien hebben, wel een voldoende waard?

XGN Cast Specials

Nou heb je misschien al op je favoriete podcastdienst of op Youtube gezien dat er al een XGN Cast over Summer Game Fest is verschenen. Dat is één van de vele XGN Cast specials die we tijdens E3 2021 zullen plaatsen. De specials bevatten onze indrukken direct na de presentaties die we tijdens het grote evenement zullen zien. Hou de podcastdiensten en Youtube dus goed in de gaten! De meeste shows kan je net als de podcast live met ons meekijken op twitch.tv/xgn_nl, we hopen je daar te zien!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!