Laatste Tech Nieuws

Instagram Direct update brengt nieuwe functies

Er is een nieuwe Instagram Direct update uitgebracht voor de app. Hierdoor zullen er enkele veranderingen zijn bij het sturen van foto’s in de chatfunctie. Lees meer »

Nokia health divisie mogelijk aan zijn eind

De Nokia health divisie ondergaat moeilijke tijden. Hoewel het bedrijf eerder vertelde dat er geen vaste beslissing wordt genomen over de toekomst van de gezondsheidsdivisie, meldt The Verge dat het bedrijf er geen perspectief meer in ziet. Lees meer »

uTorrent hack kan aanvallers controle geven over computers

Google's Project Zero team heeft een fout in de populaire BitTorrent client uTorrent gevonden die hackers kunnen uitbuiten. Deze uTorrent hack geeft ze de kans om de controle van een kwetsbare computer over te nemen. De fout zit in de interface van de uTorrent web applicatie. Lees meer »

Rabobank storing zorgt voor problemen met inloggen en iDeal

Er is momenteel een Rabobank storing aan de gang. Door de storing hebben klanten moeite met inloggen in de app en via internet. Ook hebben enkele problemen ervaren tijdens het betalen met iDeal. Lees meer »

Spotify speaker in productiefase hint vacaturepagina

Er is mogelijk een Spotify speaker op komst. Het bedrijf gaat de hardware industrie betreden. Het muziekplatform heeft een vacaturepagina online gezet voor operationeel directeur op het gebied van hardware producties. Hoewel het bedrijf niet heeft bevestigd dat het werkt aan een slimme speaker, durft Musically dat gerucht wel hardop uit te spreken. Lees meer »

Microsoft bug door Google gevonden in Edge browser

Google heeft een bug gevonden in Microsofts Edge browser. De Microsoft bug werd eerst ontdekt in november door Google's Project Zero. De beveiligingsfout in Microsoft Edge kan ervoor zorgen dat hackers de beveiliging van de browser makkelijk kunnen omzeilen. Lees meer »

Meer Tech Nieuws