Laatste Tech Nieuws

Snapchat AR-spellen laten je bellen blazen met je gezichtsuitdrukking

Frons je wenkbrouwen. Trek een gekke bek. Steek je tong uit. Knipoog. Kijk scheel. Misschien zijn dit in de toekomst manieren om de games te besturen. Snapchat zet er in ieder geval de eerste stap in met Snapchat AR-spellen. Lees meer »

OnePlus 6 launch event aangekondigd voor mei

Nog even en dan komen we meer te weten over de OnePlus. Het OnePlus 6 launch event is aangekondigd voor mei. Daarnaast lijkt de OnePlus 6 toch iets anders te worden dan we gewend zijn van OnePlus modellen. Lees meer »

5 Zomer Gadgets - Voorbereid op zomervakantie

De lente mag dan nog maar een aantal weken onderweg zijn, wij hebben à la Andre Hazes de zomer al in onze bol. Voor ons reden genoeg om alvast rond te struinen op het internet naar vijf zomer gadgets die zeker niet zouden misstaan bij de ideale vakantie. Lees meer »

Minimale Whatsapp gebruikersleeftijd 16 jaar

Whatsappgebruikers moet binnenkort minimaal 16 jaar oud zijn om van de berichtendienst gebruik te maken. Als je jonger bent, dan word je voortaan geweerd. Tenminste, zodra de Whatsapp gebruikersleeftijd gecontroleerd zou kunnen worden. Lees meer »

iPhone X verkoop drie keer meer dan Android

Alhoewel het volgende ´broodje´ wel erg hard zal vallen, gaat de iPhone X als zoete broodjes over de toonbank. De iPhone X verkoopt zo goed dat alles wat op Android draait ver in de schaduw van de iPhone achterblijft. Dit blijkt uit cijfers van Counterpoint. Lees meer »

Top 10 beste social media apps op dit moment

Er zijn veel apps te downloaden waardoor iedereen met elkaar contact kan houden. Wij benoemen de apps die bovenaan de toplijsten staan van zowel de App store voor iOS als de Play Store voor Android. Dit zijn de top 10 social media apps van dit moment. Lees meer »

Meer Tech Nieuws