Laatste Tech Nieuws

Star Wars Identities expositie komt naar Nederland

Er komt een Star Wars Identities expositie naar Nederland. De expositie komt in de plaats van de Harry Potter tentoonstelling in Utrecht. Vanaf 30 september is het te bezoeken naast CineMec, Utrecht. Lees meer »

Wellicht Xbox One X getoond tijdens gamescom

Phil Spencer, baas van Xbox, heeft op Twitter veel vragen beantwoord over de Xbox One X. Uit de tweets blijkt dat Microsoft van plan is om groot uit te pakken tijdens gamescom. Wellicht kunnen we verwachten dat de Xbox One X getoond zal worden. Lees meer »

Veel nieuwe Comic Con artiesten aanwezig voor handtekeningen

Ben jij van plan om naar Comic Con in Amsterdam af te reizen, of twijfel je nog of het wel de moeite waard is? Misschien helpt het volgende nieuws met het maken van je keuzes wat je gaat doen. Er zijn veel nieuwe Comic Con artiesten aangekondigd. Lees meer »

Android 8.0 Oreo release vindt plaats voor Pixel en Nexus toestellen

De aankondiging van het nieuwe besturingssysteem van Google zat er al een tijdje aan te komen, maar onder de naam Oreo heeft nu Google Android 8.0 Oreo release plaatsgevonden. Lees meer »

Soundcloud stopt niet maar wordt overgenomen

Soundcloud stopt niet, maar zal over worden genomen door Kerry Trainor, voormalig CEO van Vimeo. Voorlopig kunnen gebruikers dus gewoon liedjes blijven luisteren op de muziekdienst. Lees meer »

Wat kan de Teufel CAGE Headset allemaal? [Review]

Teufel stapt met de CAGE voor het eerst de gaming headsetmarkt op. Met een reeks aan instelmogelijkheden en opties probeert het bedrijf de gamende medemens naar zich toe te trekken. Maar wat kan de Teufel CAGE headset allemaal? Dit artikel geeft je alle antwoorden. Lees meer »

Meer Tech Nieuws