Laatste Tech Nieuws

Game Outlet Black Friday deals 2018 - Racen als Max Verstappen

De Black Friday aanbiedingen vliegen je deze tijd continu om de oren. Na eerder al deals van bol.com, MediaMarkt en Game Mania te hebben gezien, is het nu tijd voor Game Outlet. Dit zijn de hoogtepunten van de Game Outlet Black Friday deals 2018. Lees meer »

iCloud bug Windows 10 wordt gefixt door Apple en Microsoft

Windows 10 had in oktober een nieuwe update en dit heeft geleid tot verschillende compatibiliteitsproblemen met iCloud. De nieuwste versie van Windows 10 werkt niet goed samen met de nieuwste versie van iCloud vanwege een bug, wat ervoor zorgt dat gebruikers verschillende problemen ondervinden. Microsoft en Apple zeggen samen te gaan werken om deze problemen op te lossen. Lees meer »

Black Friday Deals 2018 - De beste aanbiedingen op Black Friday

De dag der waarheid is bijna aangebroken: Black Friday 2018. Op vrijdag 23 november bieden veel webwinkels enorme kortingen aan op jouw favoriete games, DVD’s, Blu-ray boxen en gadgets. Hier vinden jullie een overzicht van de beste Black Friday Deals van 2018. Let op: dit artikel wordt steeds aangevuld en bijgewerkt! Lees meer »

Bol.com Black Friday 2018 deals zijn bekend - dit zijn de pareltjes voor gamers!

Black Friday is weer begonnen. Zo ook bij bol.com, want daar zijn veel deals te vinden op monitoren, desktops en laptops. Dit zijn de bol.com Black Friday 2018 deals en dat betekent dat je je portemonnee in de aanslag mag gaan houden. Lees meer »

Cadeau voor een kind - Vijf perfecte gadgets om tijdens de feestdagen te geven!

Tegenwoordig hebben kids alles al. Telefoons, tablets, PS4’s en ga zo maar door. Wat moet je een kind, nichtje of stiefzoon als cadeau gaan geven met de feestdagen? Wij helpen je door je vijf gadgets te laten zien die je cadeau kan geven aan een kind met de feestdagen! Lees meer »

Vijf handige Virtual Reality accessoires die je moet hebben

Ook met Virtual Reality kun je de meest toffe games spellen. Het is een compleet andere ervaring dan dat we gewend zijn van de standaard PlayStation of Xbox. Ook gaan bedrijven mee met de hype rondom VR. Zo zijn er genoeg Virtual Reality accessoires gemaakt, waarvan we hier de beste op een rijtje hebben gezet. Lees meer »

Meer Tech Nieuws