Laatste Tech Nieuws

Central Point Black Friday Deals 2017 - Veel Apple producten!

In navolging op vele andere winkels is nu ook Central Point begonnen met Black Friday. Wat vooral in het oog springt zijn de vele Apple producten die bij de elektronicagigant in de aanbieding zijn gegaan, maar dat is niet het enige wat de Central Point Black Friday Deals 2017 te bieden hebben! Lees meer »

MediaMarkt Black Friday Deals 2017

De Black Friday Deals 2017 gaan bijna in! Veel winkels hebben al op ingespeeld op de koopdagen door te hinten naar grote deals die er aankomen, of door ze zelfs al te onthullen. Ook de MediaMarkt Black Friday Deals komen eraan, want het Duitse concern kan niet achterblijven en komt met flink wat aanbiedingen. Lees meer »

5G Netwerk - Even bijspijkeren!

De tijd van 3G is geweest, 4G lijkt binnen een aantal jaar ook ‘bejaard’ en 5G is pas geboren. De mobiele netwerken staan gemiddeld zo’n tien jaar in de bloei van hun leven voor ze worden vervangen. Nu het 5G netwerk na wat experimentjes de eerste tekenen van leven vertoont, wordt het tijd te kijken naar haar mogelijke talenten. Lees meer »

Teufel Black Friday 2017 deals - Daar hebben we oren naar

Als je nieuwe speakers of een nieuwe headset nodig hebt kun je ook gebruik maken van de Black Friday gekte. Dit is een greep uit de Teufel Black Friday 2017 deals. Lees meer »

Coolblue Black Friday Deals 2017 - Veel hardware aanbiedingen!

Net als Nedgame en Xbox Live is ook Coolblue voortijdig begonnen met Black Friday. Bij deze webshop geen games in de aanbieding, maar wel een boel hardware en tech. Lees snel verder om over alle Coolblue Black Friday Deals 2017 meer te weten te komen! Lees meer »

Black Friday Deals 2017 - De beste kortingen van Black Friday

Op 24 november is het Black Friday, de dag na Thanksgiving waarop enorme prijskortingen voor massale gekte zorgen. Ook in Nederland is het overgewaaid de afgelopen jaren, dus verwacht de komende tijd veel leuke Black Friday Deals 2017. Hieronder staat de meest opvallende acties! Lees meer »

Meer Tech Nieuws