Laatste Tech Nieuws

10 Years Challenge - Je favoriete acteurs en actrices op een rij

Trends komen en gaan op het internet. Elke maand is er wel weer iets nieuws te vinden. Een grappig kattenfilmpje of een bepaalde meme is dan overal op elk platform te zien. Recent was de Bird Box Challenge nog een hype. Nu moeten we tijd maken voor de 10 Years Challenge, waarbij mensen zichzelf vergelijken met tien jaar geleden. Je ziet hier je favoriete acteurs en actrices op een rij. Lees meer »

YouTube 'Bird Box Challenge' en 'Tide Pod Challenge' worden verboden

Recent heeft YouTube haar regels verduidelijkt in een FAQ op haar blog. De regels gaan over allerlei gevaarlijke en risicovolle uitdagingen die gefilmd worden, kijk naar de Bird Box Challenge op YouTube, geblinddoekt rijden of wastabletten eten. Kanalen die deze video's toch plaatsen kunnen vanaf maart een officiële waarschuwing krijgen. Lees meer »

Nest Thermostat E Review - Thermostaat om warm van te worden?

In de Nest Thermostat E review lees je of je met een slimme thermostaat de koude wintermaanden vol warmte doorkomt. Met de Thermostat E wil Nest je helpen met het besparen van energie. De vraag is of de energiebesparing genoeg is om het prijskaartje van 219 euro waard te maken. Lees meer »

De 10 beste televisies in 2019 om naar uit te kijken - 8K de nieuwe standaard?

In 2019 kunnen we weer gaan genieten van onze favoriete series en films. Wat alleen net zo belangrijk is als de film of serie zelf, is het beeldscherm waarop je kijkt. Na de vele aankondigingen op CES 2019 kunnen we rustig zeggen dat er in 2019 veel goede beeldschermen uit gaan komen. Bekijk de 10 beste televisies in 2019 om naar uit te kijken! Lees meer »

Update - ABN-Amro Storing inlogproblemen is opgelost

Er is sinds een uur een storing bij de ABN-Amro bank waardoor gebruikers te maken krijgen met inlogproblemen. ABN-Amro heeft hierover zelf niets op Twitter geplaatst, maar beantwoordt wel de klachten en vragen van gebruikers op het sociale mediaplatform. Ze weten niet wanneer de storing zal worden opgelost. Lees meer »

Update - Rabobank storing met inlogproblemen is verholpen

Er is momenteel een storing bij Rabobank die voor problemen zorgt bij het inloggen op de website en op de mobiele app. De storing begon om ongeveer 08:30 en is momenteel nog steeds aan de gang. Rabobank heeft de problemen erkend op Twitter en meldt dat ze zo snel mogelijk een update zal geven als de site weer online is. Lees meer »

Meer Tech Nieuws