Laatste Tech Nieuws

Vernieuwde Apple TV app en streamingdienst Apple TV+ aangekondigd

Vanavond tijdens de Apple livestream heeft het bedrijf nieuwe features aangekondigd voor de Apple TV app. Daarnaast kondigt het ook Apple TV+ aan. Deze streamingdienst zal dit jaar nog uitkomen op Apple TV. Een eventuele prijs voor de nieuwe dienst van Apple is nog niet bekendgemaakt. Lees meer »

OPPO en T-Mobile gaan samenwerken om 5G toegankelijk te maken in Nederland

OPPO en T-Mobile gaan een partnership aan om samen te werken. Beide bedrijven hebben vergelijkbare ambities op het gebied van technologie en om 5G toegankelijk te maken in Nederland. Vandaag is bekendgemaakt dat de OPPO RX17 Pro smartphone exclusief aan het T-Mobile assortiment is toegevoegd. Lees meer »

Beste Android features - de geheime tips en tricks van dit besturingssysteem!

Android heeft natuurlijk veel functies die bekend zijn, zoals je telefoon een tijdelijke hotspot maken of het opnemen van je scherm. Toch zijn er een aantal Android features waar niet iedereen van af weet, maar die wel tot de beste en handigste behoren. Welke zijn dat? Lees meer »

Apple kondigt Apple Arcade aan tijdens livestream

In de livestream van Apple van vanavond heeft het bedrijf zijn eigen gamingdienst aangekondigd. Apple Arcade belooft meer dan 100 games bij lancering die je overal kunt spelen op iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Hoeveel de dienst moet gaan kosten is niet duidelijk. Lees meer »

Nintendo brengt waarschijnlijk twee nieuwe Nintendo Switch modellen uit

Nintendo is bezig met het ontwerpen van twee nieuwe modellen van de Nintendo Switch. Er wordt een goedkopere variant gemaakt en een model dat juist geavanceerder wordt. We kunnen deze nieuwe modellen van de Nintendo Switch waarschijnlijk kopen vanaf deze zomer, maar hier wordt meer bekend over gemaakt tijdens E3 2019. Lees meer »

De top 10 beste YouTubers om te volgen - Met PewDiePie en Ninja

YouTube is en blijft een populair platform. Er zijn zat kanalen met toffe content. Van Kwebbelkop tot Unbox Therapy, er is voor ieder wat wils. Benieuwd welke YouTubers het waard zijn om te kijken? Wij hebben de top 10 beste YouTubers om te volgen voor je op een rij gezet. Lees meer »

Meer Tech Nieuws