Laatste Tech Nieuws

iPhone X prijs ligt in andere landen een stuk lager

De iPhone X prijs is al dagenlang het gesprek van de dag. In Nederland kost het nieuwe vlaggenschip van Apple 1.159 euro, maar in andere landen ligt de prijs van de iPhone X een stuk lager. Lees meer »

Update - Outlook storing zorgt voor onbereikbare email

Er is momenteel een Outlook storing gaande bij Microsofts maildienst. Het Amerikaanse bedrijf weet er van en heeft inmiddels een oplossing klaarliggen. Lees meer »

CCleaner backdoor ontdekt in gratis versie van opschoonprogramma

Slecht nieuws voor PC eigenaren die de afgelopen maand gebruik hebben gemaakt van het programma CCleaner. De opschoonapplicatie van Piriform bevat namelijk een backdoor, waardoor hackers toegang kunnen krijgen tot miljoenen PC's. Deze CCleaner backdoor is namelijk bij tal van mensen geïnstalleerd. Lees meer »

Aankomende WhatsApp update brengt veel nieuwe features

Er zijn nieuwe features gelekt van een WhatsApp update die binnenkort beschikbaar zal komen. Daarnaast komt er een functie aan waarbij Android gebruikers het opslaggebruik binnen WhatsApp kunnen zien. Lees meer »

Top 10 nerdy paraplu's - Stijlvol in de regen

Dat het regent betekent niet meteen dat je een saaie zwarte paraplu moet meesjouwen. Dat kan een stuk leuker en daarom hebben wij de top 10 aan nerdy paraplu's samengesteld. Lees meer »

Polaroid is terug met Polaroid OneStep 2

Polaroid is weer terug en viert dat met de komst van de Polaroid OneStep 2. Het is daarmee de opvolger van de originele OneStep uit 1977. Lees meer »

Meer Tech Nieuws