Laatste Tech Nieuws

Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Pak maar alvast je slaapzak'

Deze week was het weer erg druk. Iedereen is nog in de hype van World of Warcraft Classic, maar natuurlijk is er in de tussentijd veel nieuws uitgekomen. Heb je het allemaal gemist? Geen zorgen! Endboss Reviews heeft al het nieuws nog een keer op een rijtje gezet in het Nieuwe Nieuwsalarm! Lees meer »

Apple Event 2019 - Alle aankondigingen op een rij!

Het is weer tijd voor het jaarlijkse Apple Event, waar veel nieuwe snufjes worden aangekondigd. Dit jaar is het niet anders en krijgen we een blik van verschillende nieuwe apparaten en diensten. Lees hier alles wat je moet weten over het Apple Event 2019. Lees meer »

Apple Watch 5 release getoond tijdens eigen Apple event

Tijdens het Apple Event in 2019 heeft Apple de nieuwe release voor de Apple Watch 5 aangekondigd. Deze nieuwe Apple Watch zal een 'always on' display hebben, waardoor je altijd op je beeld kunt kijken hoe laat het is, zelfs al ben je aan het lopen. Lees meer »

Top 10 beste iPhone apps aller tijden - Upgrade je iPhone

De iPhone bestaat alweer meer dan tien jaar en sinds de allereerste in 2007 zijn er miljoenen apps uitgekomen. Het grootste gedeelte van deze apps zal je alleen nooit gebruiken en het is soms lastig om de echte pareltjes te vinden. Wij zetten de tien beste iPhone apps aller tijden voor je op een rijtje. Lees meer »

iPhone 11 release bekendgemaakt tijdens eigen event

Tijdens het Apple Event is de nieuwe iPhone 11 release bekendgemaakt. Deze nieuwe iPhone zal in een aantal verschillende kleuren beschikbaar zijn. Ook zal er een iPhone 11 Pro uitkomen. Lees hier alles wat je moet weten over de iPhone 11 release die vandaag uitgebracht is. Lees meer »

Apple kondigt iPad 10.2 release aan tijdens eigen event

Tijdens het Apple Event in 2019 heeft Apple een nieuwe iPad aangekondigd om de iPad 9.7 te vervangen vanaf dit jaar. Deze nieuwe release van de iPad zal 10.2-inch zijn en vele malen sneller presteren. Daarbij krijgt het nieuwe model ondersteuning voor onder andere een fysiek toetsenbord. Lees meer »

Meer Tech Nieuws