Laatste Tech Nieuws

Facebook en Twitter sancties als ze niet aan de consumentenwet voldoen

In februari werd de bedrijven al verteld om hun gebruiksvoorwaarden in overeenstemming te brengen met de EU-voorschriften. De Europese Commissie zei donderdag echter dat beide bedrijven nog steeds geen volledige oplossing voor alle problemen hebben. Daarom krijgen zowel Facebook als Twitter sancties als zij aan het einde van het jaar nog niet aan de consumentenwet voldoen. Lees meer »

Amazon kassaloze supermarkten komen in 2021

Amazon verwacht in 2021 drieduizend kassaloze supermarkten te openen. Deze supermarkten heten Amazon Go en maken gebruik van een Just Walk Out-technologie. De nieuwe technologie die gebruikt wordt detecteert automatisch wanneer producten worden weggehaald van de schappen of juist teruggebracht wordt en houdt ze bij in een virtuele wagen. Lees meer »

Razer Panthera Review - De arcadestick voor Marvel vs Capcom!

Op het gebied van accessoires is Razer een grote speler. Met talloze headsets, controllers en toetsenborden houdt de fabrikant gamers al jaren zoet. Nu heeft de fabrikant haar eerste arcadestick: De Razer Panthera. Razer pakt het gelijk goed aan zoals je in deze Razer Panthera review zult lezen, maar mist ook een paar belangrijke puntjes op de i. Lees meer »

'GoPro Hero7 serie uitgelekt door B&H Photo'

De nieuwe GoPro Hero7 serie is uitgelekt door de webwinkel B&H. De officiële aankondiging werd op de website geplaatst, maar werd ook al snel weer verwijderd. Er zouden drie verschillende versies uit gaan komen, genaamd Hero7 Black, Hero7 Silver en de Hero7 White. Lees meer »

De beste Netflix tips voor maximaal profijt! - Ontdek de geheimen!

Dit zijn de beste Netflix tips om de beste ervaring uit je account te halen. Het is een hele opgave om iemand zonder Netflix account te vinden. Toch haalt niet iedereen het maximale uit zijn of haar Netflix account, maar daar kun je met deze tips verandering in brengen. Lees meer »

Chronologische tijdlijn van Twitter keert weer terug

Op Twitter kun je momenteel de beste Tweets zien van de mensen die je volgt. Niet iedereen vindt dit handig. Vandaar dat Twitter nu bezig is met de optie om te kiezen tussen de meest recente berichten en de meest relevante berichten. De chronologische tijdlijn van Twitter komt dus weer terug. Lees meer »

Meer Tech Nieuws