Top 5 Summer Game Fest en nep-E3 2022 voorspellingen - XGN Cast (Afl. 62)

Article
zaterdag, 21 mei 2022 om 10:00
xgn cast 62f1653042216
Summer Game Fest en de persconferenties rondom E3 komen er aan! Over minder dan een maand barst de zomer vol games weer los en staan tal van persconfrenties op de planning. Tijd voor de heren van de XGN Cast om in hun glazen bol te kijken om te voorspellen wat er deze zomer allemaal op de planning staat!
Juni komt steeds dichterbij en traditiegetrouw is dat de tijd van E3 en grote aankondigingen! Helaas loopt het dit jaar iets anders en is de grote gamebeurs in LA afgelast. Toch zijn er een aantal partijen die deze zomer toch laten zien wat zij voor alle hongerige gamers in petto hebben.
Zo komt Xbox samen met Bethesda om de hoek kijken, heeft Geoff Keighley wederom een Summer Game Fest presentatie voorbereid en zijn er tal van andere grote publishers die van zich laten horen. De hoogste tijd voor wat sappige voorspellingen dus!

Welke Summer Game Fest en nep-E3 2022 voorspellingen komen uit?

Luuc, Roland en Stefan blikken samen vooruit op de lawine van nieuwe aankondigingen en reveals met elk een top 5 voorspellingen waarvan zij denken dat we die deze zomer kunnen verwachten. Benieuwd welke games er volgens de mannen langskomen deze zomer? Luister dan snel de nieuwste aflevering van XGN Cast!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!