Wint Gamescom 2021 van E3? - XGN Cast (Afl. 24)

Article
zaterdag, 28 augustus 2021 om 10:00
xgn cast 24f1630074523
Gamescom 2021 loopt ten einde en dus is het tijd om even terug te blikken in aflevering 24 van de XGN Cast. Aangezien het de tweede grote gamebeurs dit jaar is, is het ook de tijd om te vragen of Gamescom 2021 wint van E3.
Inmiddels hebben we de grote presentaties van Gamescom 2021 gezien en dus is het tijd om terug te blikken op de digitale gamebeurs. We hebben bij de beurs meer dan genoeg mooie dingen gezien en dus gaan we het daar uitgebreid over hebben in aflevering 24 van de XGN Cast. Daarbij kijken we natuurlijk ook even terug naar iets eerder deze zomer, toen we konden genieten van E3 2021. De grote vraag is namelijk of Gamescom 2021 het wint van E3 2021 op het gebied van spektakel, aankondigingen en presentaties.
Gamescom wist de laatste jaren over het algemeen meer te verrassen dan E3. Dat had natuurlijk ook te maken met een aantal grote partijen die dan wel aanwezig waren bij de Duitse gamebeurs en niet in Los Angeles, zoals bijvoorbeeld PlayStation. E3 wordt over het algemeen minder populair, maar toch was een wel een flinke uitdaging voor Gamescom 2021 om E3 2021 te overtreffen. Beide beurzen hebben in ieder geval bijzondere dingen getoond en die bespreken we uitgebreid in de XGN Cast.

Gamescom 2021 vs. E3 2021

Natuurlijk hebben we het in de XGN Cast over veel meer dan alleen Gamescom 2021 die de strijd aangaat met E3 2021. Zoals gewoonlijk trappen we de aflevering af met een waslijst aan dingen waar we mee bezig zijn geweest. Deze week hebben we het onder andere over de nieuwe Ghost of Tsushima uitbreiding, Riders Republic en The Witcher: Nightmare of the Wolf. Meer dan genoeg dus om je mee te vermaken, check gauw de aflevering hieronder!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!