Het beste jaar in gaming ooit - XGN Cast (Afl. 63)

Article
zaterdag, 28 mei 2022 om 10:00
xgn cast gamejaarf1653657083
Na een paar uitstelgevallen lijkt 2022 toch weer een teleurstellend gamejaar te worden. Dat zette ons bij de XGN Cast wel aan het denken, want wat is nou eigenlijk het beste jaar in gaming ooit en kan het in de toekomst nog wel overtroffen worden?
Iedereen heeft wel een jaartal wat je zal benoemen als het beste jaar in gaming ooit. Dat kan zijn omdat er een titel is uitgekomen die je een warm hart toedraagt of omdat er een gigantische collectie aan grote titels uitkwam. De kans is groot dat iedereen een ander jaartal zal noemen, want laten we wel wezen, er zijn gewoon heel veel opties.
In aflevering 63 van de XGN Cast proberen we dan ook zo objectief mogelijk tot een conclusie te komen over wat het beste jaar in gaming ooit was. Nou blijft dat altijd wel lastig, want is bijvoorbeeld een originele game belangrijker dan een vervolg wat misschien veel beter was? Sommige jaren zijn ook met terugwerkende kracht beter geworden, net als een fijne wijn, terwijl andere jaren eerder oud zijn geworden als een pak melk.

2022 als beste gamejaar ooit?

Het huidige jaar lijkt in ieder geval niet mee te doen in de wedstrijd met alle uitstelgevallen die we de laatste tijd zien. Al zijn Elden Ring en misschien nog God of War Ragnarok hele goede opties om 2022 echt een legendarisch jaar te maken. Welke jaren wel genoemd worden door de heren van de XGN Cast kan je hieronder zien!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties