Met deze tips kan je een PS5 bemachtigen - XGN Cast (Afl. 1)

Article
maandag, 09 mei 2022 om 16:15
xgn cast 1f1616180893
De eerste aflevering van de XGN cast, de gloednieuwe podcast van XGN, staat nu dan eindelijk online. In de eerste aflevering geven Luuc en Roland je een paar tips waarmee je een PS5 kan bemachtigen.
Eindelijk is het dan zover en kunnen we met trots de eerste aflevering van de XGN Cast presenteren! In deze gloednieuwe podcast van XGN vertellen we je alles wat je moet weten over tech, gaming, films en series. Eigenlijk dus net zoals je gewend bent van ons op de site, maar dan in audio- en videovorm. In deze eerste aflevering geven Luuc en Roland je tips over hoe je een PS5 kan bemachtigen.

PS5 tips

Roland's tactiek van het bijhouden van het nieuws en op tijd klaarzitten heeft hem namelijk nog niet echt geholpen met het bemachtigen van een PS5 voor enkele van zijn vrienden. Luuc heeft inmiddels wel wat succes gehad en heeft dus een paar tips, waaronder dit overzicht, op een rijtje gezet om je kansen te vergroten op het bemachtigen van de felbegeerde console. De twee heren gaan daarover in discussie in deze eerste aflevering van de XGN Cast.
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws