De grote E3 2021 preview met Jan Meijroos - XGN Cast (Afl. 10)

Article
zaterdag, 22 mei 2021 om 10:00
xgn cast thumbnailsf1621626004
Het is bijna tijd voor het spektakel van E3 2021 en dus is het ook gelijk tijd voor een preview van de grote gamebeurs. Een grote E3 2021 preview kan je natuurlijk niet doen zonder Mister E3 himself Jan Meijroos en dus schuift hij aan bij de tiende aflevering van de XGN Cast.
Met E3 2021 om de hoek is het tijd om vooruit te kijken naar wat de gamebeurs ons dit jaar allemaal mogelijkerwijs kan gaan bieden. Aangezien Roland nog nooit bij E3 is geweest en Luuc maar een keer bij de grote gamebeurs is geweest, is het tijd om een hulplijn van een ervaren gamejournalist in te schakelen. Daarom schuift niemand minder dan Jan Meijroos aan bij de grote E3 2021 preview in de tiende aflevering van de XGN Cast.
Tijdens de grote E3 2021 preview zullen de heren het natuurlijk hebben over de geschiedenis van E3, wat het belang van de beurs is en of E3 tegenwoordig nog wel echt relevant is. Relevantie is natuurlijk een flink onderwerp omdat een van de grootste partijen in de game-industrie, PlayStation, nooit meer aanwezig is bij de gamebeurs. Naast een korte terugblik wordt er uiteraard vooruit gekeken naar wat we kunnen verwachten bij E3 2021, want anders zou het natuurlijk niet de grote E3 2021 preview zijn.

E3 2021 preview met Jan Meijroos

In de tiende aflevering van de XGN Cast met Jan Meijroos kan je naast een grote E3 2021 preview ook nog andere dingen verwachten. Zo vertellen de heren weer met alle liefde waar ze de afgelopen week allemaal gedaan hebben op het gebied van tech, games, films en series. Om nou te weten waar iedereen mee bezig is geweest en hoe we aankijken tegen E3 2021 kan je de XGN Cast hieronder beluisteren!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws