De beste horrorgames voor Halloween 2021 - XGN Cast (Afl. 31)

Article
vrijdag, 29 oktober 2021 om 12:00
xgn cast thumbnails 31f1634308569
Halloween 2021 staat voor de deur en natuurlijk wil je dan weten wat de beste horrorgames voor de griezelige feestdag zijn. In aflevering 31 van de XGN Cast kijken we naar welke horrorgames je absoluut niet mag missen.
Het is weer oktober, de tijd van het griezelen is aangebroken, want deze maand wordt natuurlijk altijd afgesloten met Halloween. Hoewel Halloween vorig jaar nog wat rustiger was, kunnen we ons met Halloween 2021 weer voorbereiden op het betere griezelwerk. Als gamer wil je dan natuurlijk ook weten wat nou de beste horrorgames van dit jaar zijn, zodat je alleen of met vrienden door een paar griezelige games heen kan spelen.
In aflevering 31 van de XGN Cast proberen we je dan ook een duwtje in de goede richting te geven naar wat de beste horrorgames voor Halloween 2021 zijn. Dit jaar zijn er ook weer meer dan genoeg mooie horrorgames uitgekomen, denk bijvoorbeeld aan Resident Evil Village of, wat recentelijker, Back 4 Blood. Waar deze games eindigen tussen onze suggesties zal je moeten horen in de nieuwste aflevering van de XGN Cast.

Beste horrorgames voor Halloween 2021

Naast het bespreken wat nou de beste horrorgames voor Halloween 2021 zijn, hebben Luuc en Roland het natuurlijk ook weer over wat ze de afgelopen week hebben gedaan, waaronder dus Back 4 Blood. Ook is er weer een interessante kijkersvraag en maakt een nieuw rubriekje zijn intrede in de XGN Cast. Check aflevering 31 hieronder!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!
Dit artikel is op 29 oktober 2021 bijgewerkt.