Wat zijn de beste Zelda games ooit? - XGN Cast (Afl. 60)

Article
zaterdag, 07 mei 2022 om 10:00
xgn cast 60f1651846580
The Legend of Zelda is waarschijnlijk één van de bekendste IP's die Nintendo in handen heeft, maar al jaren is er een discussie gaande over welke game uit de reeks nou het beste is. In aflevering 60 van de XGN Cast proberen we erachter te komen wat de beste Zelda games ooit zijn.
The Legend of Zelda is één van de oudste en bekendste franchises in gaming en daarmee is het ook gelijk een paradepaard in de stal van Nintendo. De laatste tijd gaan er veel geruchten over HD ports van oudere Zelda games, maar welke games moet Nintendo dan prioriteit geven voor een nieuw sausje? De meningen over wat de beste Zelda games ooit zijn, zijn al sinds het begin der tijden verdeeld, maar toch proberen wij een eenduidig antwoord te vormen in de XGN Cast.
Dat gaat alleen niet heel makkelijk zijn, want smaken kunnen natuurlijk ontzettend verschillen. The Legend of Zelda: Ocarina of Time wordt vaak genoemd als de aanvoerder van de beste Zelda games ooit, maar met Breath of the Wild is er wel een uitdager verschenen die voor veel fans toch die felbegeerde eerste plaats weet te veroveren. Naast deze twee grote titels zijn er natuurlijk nog veel meer Zelda games die meedingen naar de eerste plaats.

De beste Zelda games aller tijden

Natuurlijk besteden we in de discussie over de beste Zelda games ooit ook wat aandacht aan verschillende spin-offs die in de populaire franchise zijn verschenen. Welke Zelda titels voeren onze lijst aan? Check gauw aflevering 60 van de XGN Cast hieronder!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws