De Nintendo Switch Pro details uitgelegd - XGN Cast (Afl. 2)

  Het is alweer tijd voor de tweede aflevering van de XGN Cast. In deze aflevering gaan Luuc en Roland de discussie met elkaar aan over de Nintendo Switch Pro waar eerder deze week allemaal geruchten over naar buiten kwamen en vertellen ze je alles wat je moet weten.

  Wie het nieuws de afgelopen week een beetje gevolgd heeft zal wel gelezen hebben dat Bloomberg met een gigantische hoop geruchten over de Nintendo Switch Pro is gekomen, waaronder ook DLSS voor een 4K resolutie. Aangezien Luuc en Roland allebei wel fans zijn van de originele versie van de Nintendo console, vonden ze het allebei wel een goed plan om in discussie te gaan over de verschillende geruchten in de tweede aflevering van de XGN Cast en je alles te vertellen wat je moet weten over de onaangekondigde console van Nintendo.

  Nintendo Switch Pro geruchten

  Mocht je nou bang zijn dat Luuc en Roland als liefhebbers van het origineel het constant met elkaar eens zullen zijn, geen zorgen, beide heren hebben namelijk een andere visie over wat de Nintendo Switch Pro nou echt nodig heeft. Wil je weten waar hun meningen precies verschillen? Check dan de tweede aflevering van de XGN Cast hieronder!

  Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

  Zelf een podcast maken

  Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:

  - Blue Compass
  - Blue Radius 3
  - Blue Snowball
  - Blue Yeti X
  - Logitech C922

  Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.