Waaraan kun je de beste open-world games herkennen? - XGN Cast (Afl. 48)

Article
zaterdag, 12 februari 2022 om 10:00
xgn cast 48f1644603682
Tegenwoordig brengt nagenoeg iedere uitgever wel open-world games uit, maar soms komen ze niet helemaal lekker uit de verf. In aflevering 48 van de XGN Cast bespreken we aan welke kenmerken je de beste open-world games kan herkennen. Daarbij schuift ook nog een bijzondere gast aan die veel ervaring heeft met verschillende games, ThomasTheSapling.
Open-world games zijn niet meer weg te denken uit de game-industrie. Iedere ontwikkelaar en uitgever wil de speler meer vrijheid geven en de speler een gevoel van ontdekking aanbieden. Toch komen open-world games niet altijd even goed uit. Werelden kunnen leeg en saai aanvoelen, maar er zijn ook open-world games die de speler tot in de eeuwigheid kunnen vasthouden.
In deze aflevering van de XGN Cast kijken Luuc, Roland, Stefan en speciale gast ThomasTheSapling, die je misschien kent van de XGN Battle, naar welke elementen hebben gezorgd voor de beste open-world games die je nu op de markt kan vinden. Daarnaast bespreken we natuurlijk ook welke kenmerken nou echt zorgen voor matige open-world games en waarom lineaire levels soms toch beter zijn.

Waaraan kun je de beste open-world games herkennen?

Ben je nou benieuwd waar je de beste open-world games aan kan herkennen, check dan gauw hieronder aflevering 48 van de XGN Cast met Luuc, Roland, Stefan en speciale gast ThomasTheSapling.

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws