Is dit het perfecte moment voor de backlog? - XGN Cast (Afl. 58)

Article
zaterdag, 23 april 2022 om 10:00
xgn cast 58f1650623843
De rustige game maanden van 2022 naderen en dat betekent dat het tijd wordt voor de backlog. In XGN Cast aflevering 58 bespreken de heren wat zij gaan spelen!
De eerste paar maanden van 2022 zijn voorbij en de eerste golf met grote titels is inmiddels achter de rug. Met games als Elden Ring, Pokémon Legends Arceus en Horizon Forbidden West worden we nu al op ons wenken bediend. Maar de komkommertijd nadert en dat betekent dat het tijd wordt om de backlog eens te raadplegen.

Welke games uit de backlog krijgen wat liefde?

Luuc en Roland schuiven daarom aan in aflevering 58 van de XGN Cast om te discussiëren welke games uit de backlog nu de aandacht gaan krijgen die ze eigenlijk op release al verdienden. Wat gaat er de komende maanden gespeeld worden? Luister snel de nieuwste aflevering van de XGN Cast en je krijgt het antwoord!

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Dankjewel MSI!

Deze XGN Cast is mede mogelijk gemaakt door MSI. Check snel de links hieronder van alle details over de MSI Vector Series.
doe mee picturef1570183140

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!

Populair Nieuws