Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De gratis Xbox Games With Gold voor juni 2020 zijn bekend

  We zouden het tussen het Xbox Series X nieuws door bijna vergeten, maar we krijgen elke maand gratis games van Microsoft. Althans, iedereen met een Xbox Live Gold abonnement. Deze maand mogen we mensen vernietigen, een pirateneiland doorzoeken, de tent kort en klein schieten en de barista uithangen. Dit zijn de gratis Xbox Games With Gold voor juni 2020.

  Dit zijn de leukste aankomende Switch games

  De Nintendo Switch gekte wordt langzaam iets minder, maar is nog zeker niet voorbij! Een aantal mensen is nog op zoek. Gelukkig hebben al veel mensen er toch een kunnen bemachtigen. Er zijn al genoeg leuke en verslavende games, maar er zijn al genoeg leuke games om naar uit te kijken!

  Update - Dikke Capcom Home Arcade machine flink in de aanbieding bij Game Mania

  Veel gamers zullen met warme gevoelens terugdenken aan de tijd dat ze naar de arcadehal zijn gegaan om games te spelen. Die tijd kan nu thuis herleefd worden met de Capcom Home Arcade, die bovendien flink in de aanbieding is.

  Xbox Series X backwards compatibility uitgebreider dan ooit

  Microsoft is druk bezig met de puntjes op de i voor de release van de Xbox Series X. Voor ons betekent dit dat er steeds meer nieuws voorbij komt over de console, nieuwe games én oude games. In een blogpost maakte Microsoft vandaag bekend dat de Xbox Series X de meest uitgebreide backwards compatibility tot nu toe zal krijgen.

  Days of Play sale van start met hoge korting op PS4 games

  Sony's Days of Play sale is van start gegaan en dat betekent dat je hoge kortingen kunt vinden op een scala aan PS4 games en services. Zo kun je Marvel's Spider-Man voor minder dan 20 euro halen en is PlayStation Plus flink in de aanbieding. Een overzicht van de deals vind je hier!

  Star Wars Underworld had geen budgetlimiet

  Het Star Wars-universum wordt steeds groter, naast de films worden er vooral veel nieuwe series gemaakt. George Lucas heeft een lange tijd aan een nieuwe televisieserie gewerkt. De serie heette Star Wars: Underworld. Nu blijkt dat er geen budgetten waren verbonden aan de scenario's.

  'Sony PS5 presentatie focust op dikke line-up aan games'

  Vermoedelijk wordt de PlayStation 5 eindelijk volledig onthuld op 3 juni. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, gaan er veel geruchten over dat Sony in juni een presentatie over de PlaySation 5 zal houden. Hierbij zou dan ook een toffe line-up aan PS5 games komen.

  Update - KPN storing veroorzaakt problemen met mobiel bellen

  Sinds 28 mei 10:56 is er een storing bij KPN die problemen met mobiel bellen veroorzaakt. Op Allestoringen.nl zijn al meer dan 2600 meldingen gedaan over mensen die last hebben van de storing.

  Call of Duty Warzone en Modern Warfare Seizoen 4 krijgen bezoek van Captain Price

  Seizoen 4 van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone hebben een nieuwe trailer gekregen. De nood is hoog, dus wordt er een bekende ingevlogen. Captain Price zal als operator beschikbaar komen in het nieuwe seizoen, dat vanaf 4 juni van start zal gaan.

  Update - T-Mobile storing zorgt voor problemen met vast internet

  Sinds gisteravond heeft T-Mobile last van een storing. De storing veroorzaakt problemen met vast internet, mobiel internet en mobiel bellen. Hoe de storing is ontstaan is nog onduidelijk.

  Officiële Xbox Series X pre order pagina live

  De release van de Xbox Series X en PlayStation 5 komt steeds dichterbij. Het was al mogelijk om een aanbetaling te doen in verschillende webshops voor de nieuwe consoles. Nu is het officieel mogelijk om je in te schrijven voor een Xbox Series X te pre order.

  Corona app Qatar lekte medische gegevens

  In Nederland wordt er nog volop gewerkt aan een app om de verspreiding het coronavirus te tracken. In andere landen is die app er al even en soms zelfs verplicht. Een van die landen is Qatar, maar in de app van dat land zat een flink lek. Amnesty ontdekte na onderzoek dat de corona app medische gegevens lekte.

  Ook Blizzcon geannuleerd wegens coronavirus

  Blizzard heeft uiteindelijk toch besloten de Blizzcon edititie van dit jaar te annuleren. De conventie zou in november plaatsvinden, maar is wegens het coronavirus gecanceld, meldt Blizzard in een bericht op zijn website.

  'PlayStation 5 game presentatie wordt gehouden op 3 juni'

  Er zijn de afgelopen tijd al meerdere geruchten geweest dat er een PlayStation 5 presentatie gehouden zal worden in juni. Die geruchten lijken waar te zijn, want volgens meerdere goed geïnformeerde bronnen zal Sony een presentatie geven op 3 juni.

  De beste manier om geld te verdienen met de rollen in Red Dead Online

  Voor de specialistische rollen in Red Dead Online moet je flink wat goudstaven neerleggen, maar je krijgt er wel wat voor terug. Niet alleen unieke gameplay, want met de rollen kan je ook flink wat dollars verdienen.

  Winnaar The Fortnite Champion Series geschorst voor cheaten

  De winnaar van The Fortnite Champion Series, Sekosama uit de Aziatische etappe is geschorst vanwege teaming en heeft zijn prijzengeld van 15.000 dollar moeten afstaan. Ook is hij voor 14 dagen geschorst.

  Xenoblade Chronicles Definitive Edition Review - Oud en nieuw

  De klassieke JRPG is een genre waar de laatste jaren steeds meer toffe titels van verschijnen. Final Fantasy, Persona, Pokémon en ga zo nog maar even door. Of de remaster van Xenoblade Chronicles ook in dat rijtje hoort, is nog maar de vraag. Je leest het in onze Xenoblade Chronicles Definitive Edition review!

  Dit zijn de beste films op Netflix op dit moment

  Heb je geen idee welke film je wilt kijken? Netflix heeft daarvoor weer een top 10 lijstje gemaakt met de beste films op Netflix op dit moment.

  Op zoek naar Tarot Cards deze week in Red Dead Online

  Vorige week werden de Collectors in het zonnetje gezet en Rockstar blijft deze week de spotlight op die rol houden. De verzamelaars onder ons kunnen namelijk een mooi extra zakcentje verdienen met het vinden van Tarot Cards.

  Stranger Things 4 wordt flink duister

  Hiro Koda, iemand die meewerkt aan de stunts in de Netflix Original serie beweert dat het nieuwe seizoen van Stranger Things flink duister gaat worden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.