Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De Cyber Monday 2020 deals van Wehkamp

  Het is weer tijd voor de mooiste tijd van het jaar. Niet Kerst, maar Cyber Monday is gearriveerd en dat betekent dat er weer genoeg deals online staan. Wij zetten de Black Friday 2020 deals van Wehkamp voor je op een rijtje.

  De Cyber Monday 2020 deals van Amazon.nl

  Het is weer tijd voor de mooiste tijd van het jaar. Niet Kerst, maar Cyber Monday is gearriveerd en dat betekent dat er weer genoeg deals online staan. Wij zetten de Black Friday 2020 deals van Amazon voor je op een rijtje.

  Cyberpunk 2077 laat PS4 save files overzetten naar PS5

  Volgende week komt Cyberpunk 2077 dan eindelijk uit voor onder andere current gen consoles en de PS5 en Xbox Series X. Als je niet langer wil wachten op de game en nog geen next-gen console hebt, dan hoef je gelukkig niet bang te zijn dat je je PS4 of Xbox One save file kwijtraakt.

  25e verjaardag van Pokémon krijgt speciale viering

  The Pokémon Company heeft duidelijk gemaakt dat er een speciale viering van Pokémon op de planning staat voor de 25e verjaardag van Pokémon. Waar in 1996 Pokémon Red & Blue (Green in Japan) werden gelanceerd, staat er in 2021 een speciale verrassing te wachten. Wat dat zal zijn, is nog onduidelijk.

  Bungie werkt aan meerdere games naast Destiny 2

  Bungie is bekend geworden door de Halo games, maar de Amerikaanse ontwikkelaar heeft zichzelf het laatste decennium toegewijd aan Destiny en Destiny 2. Toch is Bungie nu ook bezig met meerdere nieuwe games.

  Darth Vader-acteur David Prowse overleden

  David Prowse, de acteur achter de iconische Star Wars schurk Darth Vader, is afgelopen zondag overleden. De Britse acteur werd 85 jaar en verliet ons na een kort ziekbed.

  Sony bestraft misbruik PS Plus Collection met een ban

  Sony heeft samen met de PlayStation 5 de PlayStation Plus Collection aangekondigd, een collectie met toptitels die voor het PlayStation Plus abonnement op PlayStation 4 verschenen zijn. Nu blijkt dat er flink misbruik van wordt gemaakt. Sony is daar niet zo blij mee en bant de misbruikers.

  Star Wars Squadrons naar 120fps op next-gen, maar niet op PS5

  De 3.0 update van Star Wars Squadrons is uit en zo ook de volledige patch notes van de update. Opvallend genoeg zijn sommige updates alleen voor Xbox Series X|S en niet voor PS5. Het gaat specifiek om support voor 120fps en 4k resolutie.

  Update - De beste Cyber Monday Deals van 2020

  Hoewel 2020 een vreemd jaar is, blijven tradities staan en dus staat november garant voor deals die je niet kunt laten liggen. In aanloop naar Kerst komen de tofste en beste Black Friday Deals voorbij. Wij zetten de Cyber Monday 2020 deals voor je op een rijtje.

  Klaar met Netflix, Disney+, Amazon Prime en Videoland? Dit zijn de beste alternatieven!

  Mede dankzij de coronapandemie groeiden de meeste videostreamingsdiensten het afgelopen jaar enorm. Diensten als Amazon Prime Video, Netflix, Videoland en Disney+ en eigenlijk ook YouTube zijn onverminderd populair. Maar ben je er een beetje op uitgekeken? Of heb je behoefte aan een alternatief? Wij hebben een aantal goede alternatieven op een rijtje gezet.

  Van deze 5 films willen wij een game hebben!

  Tegenwoordig worden van erg veel films ook games gemaakt. Dit is helemaal niet gek, want spellen van de populairste games doen het erg goed. Zo was bijvoorbeeld Spider-Man een grote hit en leeft er momenteel een grote hype rond de komende game Hogwarts Legacy. Dit zal nog wel een tijdje zo blijven en daarom gaan wij vandaag 5 games af waar wij graag nog een spel van zouden zien.

  De beste feestdagen 2020 cadeaus voor je vriendin of vrouw

  Het is weer die tijd van het jaar waar het geld ons om de oren vliegt. De feestdagen staan weer voor de deur, dus is het tijd om weer cadeaus te gaan kopen. Om je een beetje op weg te helpen hebben we hier de beste cadeaus voor de feestdagen in 2020 samengesteld voor haar. Zo kan jij jouw vrouw of vriendin helemaal verwennen!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld gekocht of gekeken? (week 48)

  Het was overal en nergens weer dolle pret met aanbiedingen die niet te weerstaan waren. Toch hebben wij ons redelijk in weten te houden met Black Friday 2020. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken in week 48?

  De top 5 bestverkochte Assassin’s Creed games

  Met de komst van Assassin’s Creed: Valhalla staan de spotlights natuurlijk weer even volle bak op de franchise te schijnen. Ubisoft maakte bekend dat de verkoop van de gloednieuwe game het ontzettend goed doet. Dit pakken wij als een gelegenheid om de bestverkochte Assassin’s Creed games aller tijden af te gaan. Hier is de top 5!

  5 dingen die je nog niet wist over PlayStation

  Vandaag gaan we verder met de rubriek ‘5 dingen die je nog niet wist over…’. Eerder kwam op XGN.nl Facebook, Apple en Netflix al aan het bod, maar vandaag nemen we maken we een klein uitstapje. We gaan het vandaag namelijk hebben over één van de grootste spelcomputerseries ter wereld, PlayStation. De doorsnee bezoekers van XGN.nl zal ongetwijfeld veel over PlayStation weten, maar welke gekke, opvallende, leuke dingen weten we nog niet over de Sony PlayStation?

  Column: Age of Calamity is de eerste Zelda spin-off waar ik om geef

  In het dagelijks leven maak ik geen geheim van mijn voorliefde voor The Legend of Zelda. Je verwacht dan misschien dat ik alles speel wat met de franchise te maken heeft, maar in werkelijkheid is Hyrule Warriors: Age of Calamity de eerste spin-off waar ik om geef. Het is namelijk de eerste spin-off met de belofte van een boeiend verhaal.

  Top 5 series die zijn uitgesteld wegens corona

  In 2020 zijn er een heleboel films, series, games, evenementen en ga zo maar door uitgesteld vanwege het coronavirus. Hier balen we natuurlijk ontzettend van, maar gelukkig krijgen we het grootste deel van deze dingen alsnog wel te zien. Vandaag gaan wij ons focussen op de series die dit jaar de dupe waren van deze pandemie. Dit zijn volgens ons de top vijf series die zijn uitgesteld vanwege corona.

  Hoe ziet een goede kart racing game eruit?

  Kart racing games zijn doorgaans best populair, maar toch is de markt er niet mee overspoeld. Niet dat er weinig kart racers gemaakt worden, maar er is een grote kloof tussen kartgames die populair worden en de minder succesvolle gevallen. Wat zijn de moeilijkheden bij het maken van een goede kart racing game?

  5 dingen die je nog niet over Google wist

  Google is anno nu één van de meest prominente spelers op het gebied van tech en allerlei randzaken daaromheen. Veel mensen googelen zich een ongeluk en bedrijven betalen zich suf om bovenaan de pagina te verschijnen. Daarnaast is bijvoorbeeld ook de populaire videowebsite YouTube eigendom van Google. En heeft Google anno 2020 ook haar eigen speakers en smartphones op de markt. Maar wat weten we eigenlijk nog niet over Google?

  Gaat zo de PSVR voor de PS5 eruitzien?

  Medio november was het dan eindelijk zover, de release van de PlayStation 5. We moeten helaas alleen nog wel even wachten op de nieuwe PSVR voor de PlayStation 5, hoewel we in de tussentijd wel de PSVR van de PlayStation 4 kunnen gebruiken. Maar ondertussen lijkt Sony wel hard bezig met de ontwikkeling van een nieuwe PSVR-headset, zo heeft Sony recent bijvoorbeeld een heel interessant patent aangevraagd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.