Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  Kijk nu de eerste minuten van The Walking Dead seizoen 10b!

  Walking Dead fans opgelet! Seizoen 10b van The Walking Dead staat alweer bijna voor de deur. De serie zal 23 februari weer van start gaan. Maar voor de fans die écht niet meer kunnen wachten hebben wij goed nieuws! AMC heeft de eerste minuten van seizoen 10b vrijgegeven.

  Zo bewaar je Instagram foto’s

  Instagram biedt de mogelijkheid aan, om je eigen foto’s op te slaan, zodat je ze later gemakkelijk kunt terugvinden. Verder kun je ook foto’s bewaren van andere in 'Verzamelingen. De 'Verzamelingen' kun je tot slot zelf naar wens ordenen.

  Death Stranding DLC trailer geplaatst door Hideo Kojima

  Death Stranding wordt dit jaar nog voorzien van nieuwe content. Hideo Kojima, de maker van de game, plaatste een tweet met een korte video die sterk hint naar Death Stranding DLC in 2020.

  Diablo en Overwatch krijgen hun eigen Netflix serie

  De games Diablo en Overwatch krijgen hun eigen geanimeerde Netflix-adaptatie. De series zullen beide een Japanse animatiestijl krijgen.

  Wat worden de Xbox Live Games with Gold games voor maart 2020?

  Maart belooft een duivelse maand te worden voor mensen met een Microsoft console. Als wij in onze glazen bol kijken voorspellen we namelijk dat er flink wat helse games in de Xbox Live Games with Gold voor maart 2020 zullen zitten. Worden dit de spellen die we komende maand spelen?

  Gran Turismo ontwikkelaar: ´framerate boven graphics voor de toekomst´

  Dit jaar komt de PlayStation 5 uit. De komst van de 8k console betekent grafisch veel meer kracht. Maar dat is niet waar Polyphony Digital op mikt. De Gran Turismo ontwikkelaar vindt framerate belangrijker dan graphics in de toekomst van Gran Turismo.

  De handigste apps die je kan installeren op je Apple Watch

  Op de Apple Watch zijn er standaard al veel functies beschikbaar, maar door middel van de App Store zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Zodat je niet urenlang door de digitale winkel moet speuren, hebben wij de beste apps voor de Apple Watch op een rijtje gezet.

  Oh jee, Netflix moet Originals verwijderen!

  Netflix heeft de laatste paar jaar flink wat series en films geproduceerd. Als je door de lijst met films en series scrolt, zul je zien dat er veel Netflix Originals bij zitten. Toch blijkt het nu dat de streamingdienst een aantal van deze Originals zal moeten verwijderen.

  GTA 4 keert terug naar Steam

  Vorige maand werd GTA IV verwijderd van Steam. Vanaf 19 maart zal GTA IV weer terugkeren op Steam. De ontwikkelaar van GTA, Rockstar Games, heeft er alles aan gedaan om het spel weer op Steam terug te laten komen. Uiteindelijk moesten er een aantal dingen veranderd worden in de game.

  Vijf tips om jouw speurtocht met de Collector in Red Dead Online makkelijker te maken

  De Collector is waarschijnlijk de meest ingewikkelde rol in Red Dead Online om mee in level te stijgen. Je carrièremogelijkheden liggen namelijk niet echt voor de hand. Met deze tips kan je jouw loopbaan een stuk makkelijker en leuker maken.

  In Gmail kun je nu met Siri Shortcuts een e-mail versturen!

  Gmail heeft er weer een nieuwe functie bijgekregen! Google heeft Gmail nu uitgebreid met ondersteuning voor Siri Shortcuts. Hiermee maak je veel sneller een nieuwe e-mail aan. Het was geen verrassing dat deze functie er zou komen, dit werd eerder al aangekondigd. Maar nu is Siri Shortcuts dan eindelijk beschikbaar.

  Schrijver van The Witcher reageert op harde kritiek

  The Witcher is momenteel één van de meest populaire series op Netflix. Er zijn ontzettend veel lovende reacties uitgekomen na het eerste seizoen van de fantasy serie, maar daarbij komt ook wat kritiek kijken. Veel van deze kritiek gaat over de diversiteit in huidskleur. Hier kan Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, auteur van The Witcher, zich niet in vinden.

  Call of Duty battle royale-modus Warzone komt waarschijnlijk in maart uit

  We zullen nog even een maand geduld moeten hebben, maar volgende maand komt Call of Duty Warzone uit. Er was al vrij veel van de modus gelekt. Aanwijzingen waren te zien in het tweede seizoen van Modern Warfare.

  Nieuw castlid voor The Mandalorian is bekend

  The Mandalorian was vorig jaar dé serie van Disney+. De serie over de Mandaloriaanse premiejager werd super goed bekeken. Dit jaar oktober komt het tweede seizoen erop te staan. Ondertussen is er al een nieuw castlid bekendgemaakt voor de serie.

  Nieuwe 5G Qualcomm chips ontworpen

  Qualcomm heeft nieuwe chips ontworpen om mobiele telefoons met 5G-netwerken te verbindenen deze afgelopen dinsdag geïntroduceerd. De chips die mobiele telefoons verbinden met 5G zouden over de hele wereld anders werken.

  Is het einde van The Handmaid's Tale nabij?

  De serie gebaseerd op de boeken van Margaret Atwood laat een walgelijke wereld zien, die niet beter omschreven kan worden dan afschuwelijk en onderdrukkend. Hoe lang deze wereld nog blijft bestaan, is nog maar de vraag.

  Samsung heeft een stuk minder last van het coronavirus dan Apple en Huawei

  Telecomgigant Samsung heeft vorige week haar nieuwe S20-lijn aan de wereld laten zien, terwijl er tegelijkertijd steeds meer berichten naar buiten komen dat Apple flink last heeft van het coronavirus. Waarom heeft Samsung daar niet zoveel last van in vergelijking met de concurrentie?

  12 inch iPad Pro met 3D sensor in productie!

  Goed nieuws voor de Apple fans! Volgens Digitimes is Apple begonnen met de productie van de nieuwe iPad Pro. Ook wordt er gezegd dat de nieuwe iPads ongeveer in maart worden uitgegeven. De nieuwe iPad Pro zal een 12 inch screen bevatten en een 3D camera sensor.

  Red Dead Online introduceert een tijdelijke, nieuwe Battle Royale-modus

  Het Battle Royale-genre is vandaag de dag ontzettend populair met titels als Fortnite en PUBG en ook Red Dead Online is geen vreemde in het genre. Deze week krijgen spelers zelfs nog een extra optie voor hun favoriete PvP-modus.

  Wordt deze oude Marvel schurk de tegenstander in de Loki Disney+ serie?

  Loki krijgt volgend jaar zijn eigen serie op Disney+. De serie rondom de halfbroer van Thor zal waarschijnlijk een opvallend personage introduceren die al in 1963 voorbij kwam in de Marvel strips. Althans, als we Full Circle Cinema mogen geloven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.