Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  Cyberpunk 2077 was volgens ontwikkelaars nog niet klaar voor release

  Eén van de grootste teleurstellingen van 2020 is volgens velen Cyberpunk 2077. De game heeft veel problemen en volgens de ontwikkelaars binnen CD Projekt RED was de game nog helemaal niet klaar voor release.

  Gratis Star Wars Battlefront 2 giveaway zorgde voor crashes bij EA

  De Epic Games Store geeft deze week Star Wars Battlefront 2 helemaal gratis weg. De actie zorgde voor veel enthousiasme en dat was ook goed te merken in-game. Al snel zorgde de toevoer van veel nieuwe spelers namelijk voor crashes bij de servers van EA.

  Spin-off series van Lord of the Rings in de maak?

  Ondertussen beginnen we steeds meer informatie te krijgen over de aankomende Lord of the Rings serie. Na het grote succes van The Lord of the Rings en The Hobbit, was het bijna zonde geweest als er niet meer van Tolkien’s verhalen op beeld zouden komen. Het lijkt er nu op dat er zelfs nog spin-offs gaan komen.

  Social medium Parler is weer online, maar niet te gebruiken

  Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat het Capitool in de Verenigde Staten begin dit jaar werd bestormd. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat Donald Trump van zo’n beetje elke social media kanaal werd verwijderd of geblokkeerd. Als reactie hierop groeide het medium Parler enorm, maar dat succes lijkt van korte duur.

  Gaat zo de iPad Pro 2021 eruitzien?

  Het nieuwe jaar is inmiddels alweer ruim een halve maand onderweg. Op het gebied van corona biedt het ons helaas nog weinig voorspoed, maar desondanks gaan de grote techbedrijven nog steeds op volle kracht door. Samsung kondigde bijvoorbeeld al de nieuwe Samsung Galaxy S21-lijn aan en LG komt met een oprolbare smartphone. Maar ook Apple zit niet stil en komt naar verwachting begin dit jaar met een aantal nieuwe aankondigen.

  Top 5 beste budget gaming monitoren

  Wie wil gamen, heeft daar natuurlijk een beeldscherm voor nodig. Waar de consoles vaak aangesloten worden op de televisie, ligt de voorkeur bij de PC vaak op een monitor. In deze special komen een aantal mooie beeldschermen voorbij die jouw portemonnee respecteren. Tijd voor de top 5 beste budget gaming monitoren!

  Spider-Man pak te zien op setfoto's

  Nieuwe setfoto’s van de aankomende Spider-Man film zijn online gekomen. Voor het eerst sinds Spider-Man Far From Home krijgen we Tom Holland weer te zien als deze ontzettend populaire superheld. Er is wel een erg opvallend iets aan deze foto’s, op een van de twee zien we namelijk het pak.

  10 toffe vrolijke games - Met deze games kom je Blue Monday wel door!

  Aangezien Blue Monday hier is, betekent het dat veel mensen in een januari dip zitten. Dit hoeft natuurlijk niet, want er is genoeg aan te doen. Een ontroerende game als Heavy Rain spelen maakt je nou niet bepaald vrolijk. Daarom zetten wij 10 toffe vrolijke games voor je op een rij. Zo kom je Blue Monday wel door!

  ‘Apple druk bezig met opvouwbare iPhone’

  Het nieuwe kalenderjaar is alweer een paar weken onderweg, maar is tot zover niet veel beter dan 2020. Desondanks gebeurt er op het gebied van smartphones wel een heleboel. Zo kondigde Samsung al de Samsung Galaxy S21-lijn aan en kondigde LG een oprolbare smartphone aan. Maar ook Apple blijft dit jaar niet stil zitten en zou naar verluidt bezig zijn met een opvouwbare smartphones.

  De grootste CES 2021 aankondigingen

  De Consumer Electronics Show zou geen CES zijn zonder een hele rits aan gekke technologische innovaties voor televisies, smartphones en allerlei andere elektronica. Wat dat betreft zat het afgelopen week wel snor met de show, ondanks de keuze voor digitale streams in plaats van een daadwerkelijke beurs. Dit zijn de grootste CES 2021 aankondigingen op een rij.

  John Wick schrijver werkt aan nieuwe Dungeons and Dragons serie

  Het lijken gouden tijden te zijn voor fans van Dungeons and Dragons. Er wordt namelijk niet alleen gewerkt aan een film, maar de schrijver van John Wick is nu ook bezig met een serie over de klassieke fantasy serie.

  'Game Mania belt over PS5 pre-orders'

  Waar vorige week al duidelijk werd dat de PS5 voorraad langzaam weer aangevuld zou worden in Nederland, lijken de eerste stappen nu daadwerkelijk te worden gezet. Game Mania zou namelijk volgens Techtastic begonnen zijn met het bellen van klanten over PS5 pre-orders.

  Epic Games werkt aan Fortnite Crew problemen en nieuwe update

  Om spelers nog meer aan haar game te binden, heeft Epic Games een nieuw abonnementsmodel geïntroduceerd: de Fortnite Crew. De nieuwe functie heeft alleen een aantal problemen, waar de ontwikkelaar nu hard aan werkt.

  Resident Evil Showcase komt later deze week

  Capcom heeft een speciale Resident Evil Showcase aangekondigd voor 21 januari 23.00 uur Nederlandse tijd. Zo maakt de uitgever en ontwikkelaar bekend via Twitter. De show bevat gameplay en een nieuwe trailer voor Resident Evil VIII Village, terwijl ook ander Resident Evil nieuws op de planning staat.

  Pokémon Unite beelden tonen aanpasbare pokémon

  Pokémon Unite heeft pas geleden in Japan de eerste bêta gekregen. Via die bêta zijn nu een aantal screenshots en een video gelekt en die wijzen op een toffe feature in de game. Je kan namelijk ogenschijnlijk je pokémon aanpassen en van kleding voorzien in de game.

  Update - Pathé trakteert 14 dagen elke dag gratis een kinderfilm

  Pathé trakteert in 2021 nog een keer. Omdat we nog een tijd binnen moeten blijven komt Pathé wederom met de toffe actie waarbij 14 dagen lang elke dag een gratis film via Pathé Thuis te zien is. Dit keer is er een samenwerking met Cinekid en richt de actie zich op ouders en kinderen. Vanaf 14 januari 2021 komt er elke dag een gratis kinderfilm voorbij!

  Eerst foto's Mortal Kombat-film en details over het plot bekend

  Mortal Kombat krijgt eindelijk een nieuwe film. De film, die op 16 april uit moet komen, zal een soort reboot van de franchise worden. Hoewel gameverfilmingen vaak teleurstellend zijn, zijn de eerste foto's van Mortal Kombat veelbelovend.

  Sony verwijdert releasewindow PS5 games uit CES 2021 trailer

  Sony maakte afgelopen week een aantal data bekend die de release windows vormen van aankomende PS5-games. Nu heeft Sony deze data weer verwijderd uit haar trailer.

  Update - Mondkapjes kopen bij Nedgame nu met korting!

  Bij Nedgame is een scala van nieuwe mondkapjes te koop die je als geek niet wil missen. Voor slechts een tientje heb je namelijk een mooi maske dat je gezicht beschermt in allerlei verschillende printjes. Zo kun je je Harry Potter-huis of favoriete superheld op je gezicht dragen.

  Komen deze personages in de Lord of the Rings serie?

  The Lord of the Rings trilogie is misschien wel de grootste aller tijden. De ongelofelijke populariteit van de films zorgde ervoor dat ook andere boeken van Tolkien verfilmd werden. Eerst kwam The Hobbit trilogie en ook deze werd een groot succes. Daarom wordt er momenteel gewerkt aan een serie over de wereld die zich tientallen jaren voor The Hobbit af zal spelen. Dit zijn een aantal personages die we nog wel eens terug zouden kunnen zien.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.