Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De beste Rick and Morty seizoen 4 afleveringen op een rij!

  Rick and Morty seizoen 4 is al een tijdje bezig en wordt heel gemixt ontvangen. Sommige fans vinden het top, anderen vinden het seizoen een beetje matig. Wij zetten in ieder geval de beste afleveringen van het seizoen voor je op een rijtje.

  'iPhone 12 release uitgesteld door Apple'

  De CEO van Broadcom, één van de grootste hardwareleveranciers van Apple, heeft aangegeven dat Apple waarschijnlijk de iPhone 12 release gaat vertragen naar het vierde kwartaal van 2020. In plaats van een traditionele release in september, lijkt Apple de release te verlaten. Er wordt al langer gespeculeerd over een release in oktober.

  De beste 8K TV's om optimaal te genieten van de next-gen consoles

  De PS5 en Xbox Series X gaan ons indrukwekkende nieuwe specificaties brengen, waardoor we op nieuwe manieren van onze games kunnen genieten. Daaronder valt ondersteuning voor een framerate van 120 fps én 8K resolutie. Wij zetten de beste 8K TV’s voor je op een rij, zodat je optimaal van je next-gen console kan genieten.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  De week zit er weer op en het lijkt voorlopig even gedaan met het mooie weer. Dat is goed voor de tuin, want de plantjes krijgen weer wat water. Daarnaast is het goed voor onze backlog, want nu we binnen zitten met dit hondenweer is het tijd om flink te gamen en films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Dit zijn de meest rustgevende Nintendo Switch games

  Soms is het nogal frustrerend als een schietspel niet lukt. Dan is het misschien beter om een wat meer rustgevend spel te spelen op de Nintendo Switch. Dit zijn de meest rustgevende Switch games.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 21)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Dit zijn de meest trending films en series op Disney+

  Disney+ is rolt zich uit sinds november 2019. Sindsdien zijn er veel titels op het platform verschenen die in het bezit zijn van Disney. Dit zijn de meest trending films en series van Disney+.

  Reisapp Buitenlandse Zaken geeft reisinformatie voor jouw vakantie

  De Reisapp Buitenlandse Zaken moet meer zekerheid geven in deze onzekere coronatijden. De regering roept mensen op om, wanneer ze op vakantie gaan, zichzelf voor en tijdens de vakantie goed te verdiepen in de situatie in het vakantieland. Deze applicatie helpt daarbij.

  Dit zijn de beste bekroonde series op Netflix

  Er zijn een aantal series te zien op Netflix die al een aardig lijstje vol prijzen hebben gehad, van een Emmy tot een MTV Award. Dit zijn de 7 beste bekroonde series op Netflix die een aantal prijzen op hun naam hebben staan.

  Trackmania Preview - Altijd op jacht naar die nog snellere tijd

  Trackmania gaat al vele jaren mee. Al in 2003 kwam de eerste versie uit, toen nog exclusief voor de PC. Inmiddels zijn we een dozijn versies verder, waarbij de game ook de consoles bezocht en zelfs een VR editie op de PlayStation 4 kent. Toch is de laatste versie van de game al weer van drie jaar geleden, met Trackmania Lagoon voor de PC. Binnenkort mogen we aan de slag met een titel die gewoonweg weer Trackmania heet, en wij mochten alvast even aan de game ruiken.

  Super deal: Cyberpunk 2077 Xbox One X kopen met 100 euro korting

  Het is nu mogelijk om de Limited Edition Cyberpunk 2077 Xbox One X te kopen bij bol.com. In plaats van de gebruikelijke 399,99 euro ben je daar nu slechts 299 euro voor kwijt. Lees snel hier verder om de super deal te vinden!

  Reageer en Win: 5x Blu-ray Birds of Prey

  Het einde van de werkweek is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win. Deze week geven we maar liefst vijf keer de Blu-ray weg van Birds of Prey en maken we natuurlijk ook weer de winnaar van vorige week bekend.

  PS5 reveal: Deze games verwachten we!

  De PS5 reveal komt eraan met op de planning een eerste blik op de games die dit najaar moeten verschijnen op de nieuwe console van Sony. Welke games dat gaan worden is nog strikt geheim, maar we hebben wel al een goed idee welke games we gaan zien. Wij zetten de games die we verwachten te zien op een rij!

  Venom krijgt mogelijk eigen serie op Disney+

  Disney is volop bezig met nieuwe series voor Disney+. Het gerucht gaat rond dat Sony Pictures en Marvel Studios mogelijk zouden werken aan een serie over Venom voor de streamingdienst van Disney.

  Legends of Tomorrow neemt afscheid van een bekend personage

  Legends of Tomorrow-fans hebben zich klaar moeten maken om afscheid te nemen van nog een bekend personage. Deze week werd de seizoensfinale van het vijfde seizoen uitgezonden. Er stond ons deze laatste aflevering genoeg spanning en actie te wachten, maar een belangrijke Legend heeft de serie helaas verlaten.

  Sony: "Nieuwe details PS5 reveal event komt snel"

  Op donderdag 4 juni stond het PlayStation 5 reveal event op de planning, maar deze werd eerder deze week uitgesteld. Sony gaf aan dat dit niet het moment was om gaming te vieren gezien er belangrijkere zaken spelen in de wereld, waarmee het Japanse bedrijf doelt op de Black Lives Matter-protesten van de laatste week. Sony laat nu weten dat er snel een nieuwe datum voor het PS5 reveal event aangekondigd zal worden.

  CES 2021 gaat fysiek en digitaal door in januari

  Aankomende editie van electronicabeurs CES zal in januari 2021 gewoon door gaan. Het evenement zal in Las Vegas gehouden worden en wordt zowel fysiek als digitaal te volgen. Er wordt wel het nodige aan maatregelen tegen het coronavirus getroffen.

  Snapchat stopt Donald Trumps content te promoten

  Het Snapchat-account van Donald Trump zal niet meer gepromoot worden in de ‘Discover’ tab van de app. Snapchat’s moederbedrijf Snap heeft dat besloten nadat Trump enkele tweets plaatste die volgens Snap geweld tegen demonstranten promootten. Trumps account is niet verwijderd en kan nog gevonden worden via Snapchats zoekfunctie.

  10 games in 2020 om nog in de pre-order te zetten

  2020 beloofde het beste jaar ooit te worden voor games. Toen vatte de wereld vlam en werden games wel het laatste waar we ons mee bezig hielden, tenzij we even wilden ontsnappen van de bizarre gebeurtenissen in het dagelijkse leven. Op de planning staan nog minstens 10 games in 2020 die je in de pre-order moet zetten en dus zetten wij ze voor jou op een rijtje!

  Zou Sony de PlayStation 5 eigenlijk wel hebben laten zien?

  Vorige week kondigde Sony het A Look at the Future of Gaming on PlayStation 5 event aan. In verband met de onlusten in Amerika is dit event uitgesteld. Iedereen had verwacht dat Sony hier de nieuwe generatie PlayStation zou gaan laten zien, maar is dat wel zo? Er zijn toch wat twijfels. Zou Sony de grote PlayStation 5 reveal toch al hebben willen bewaren tot een later tijdstip?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.