Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  De beste apps om op je Samsung Galaxy Watch te installeren

  Met een applicatie-bibliotheek met meer dan zesduizend apps zijn de mogelijkheden eindeloos voor de Samsung Galaxy Watch. Maar wat zijn de beste apps die je voor het apparaat kan downloaden? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Koen van Herk mag dankzij CampZone naar de Cosplay World Masters in Portugal

  Cosplayer Koen van Herk (27) kan zijn geluk niet op. Vorig jaar sprong hij een gat in de lucht omdat hij zich op CampZone kwalificeerde voor de Cosplay World Masters. Nu kriebelt het bij hem dat die wedstrijd steeds dichterbij komt. Koen: "het is geweldig om straks Nederland te vertegenwoordigen." Hij is de organisatie van CampZone erg dankbaar dat hem deze kans wordt geboden.

  iPhone XR was de populairste smartphone in 2019

  De iPhone XR was de nieuwe iPhone van 2018. Het zou een goedkopere variant van de iPhone X zijn, met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ondanks dat het toestel nu al twee jaar oud is doet deze het nog steeds erg goed in de winkel. In 2019 bleek zelfs dat dit de best verkochte iPhone was.

  Deze Switch RPG’s mag je niet missen!

  Als je ooit een RPG hebt gespeeld weet je dat er snel behoorlijk wat uurtjes in gaan zitten. Voor wie een druk leven heeft kan dat een probleem worden, maar wat als je games altijd bij je kon hebben? De onderstaande RPG’s behoren tot het beste die de Switch te bieden heeft!

  De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 9)

  Het is een beetje komkommertijd wat betreft gamereleases en datzelfde geldt op het gebied van tech en gadgets. Maar dat betekent niet dat er geen aanbiedingen zijn. Wij zetten de beste aanbiedingen voor jullie op een rijtje. Dit zijn de beste deals van week 9 2020!

  PlayStation Plus games voor maart 2020 bekend

  Het lekte gisteren al via de Poolse PlayStation site, maar nu is het officieel. De PlayStation Plus games voor maart 2020 zijn bekend. Deze maand krijgen we wat minder games dan afgelopen maand, maar dat mag de pret niet drukken. Wat spelen we deze maand?

  WhatsApp Web gaat op donker

  De donkere modus voor apps wordt steeds populairder. Allerlei apps hebben er al een, inclusief WhatsApp. De WhatsApp web app krijgt nu ook een donkere modus.

  Tech Thursday: De beste hybrid smartwatches van het moment

  Smartwatches worden steeds populairder, maar nog niet iedereen is klaar voor de overstap van een klassiek naar een volledig digitaal horloge. Voor die mensen is een hybrid smartwatch de ideale oplossing, een combinatie van een mechanisch horloge en de mogelijkheden van een smartwatch. Maar wat zijn nu de beste hybrid smartwatches?

  Onward Review: Een spannende en emotionele zoektocht

  Op 4 maart zal de nieuwe Disney Pixar film Onward in de bioscoop draaien. Marvel-sterren Tom Holland en Chris Pratt zullen in deze film te horen zijn als twee elfenbroers die op een spannende zoektocht gaan om hun overleden vader voor een dag terug tot leven te wekken. In deze review lees je of je Onward het waard is om zelf in de bios te zien!

  Wisseling van de wacht bij Disney

  Bob Iger, de CEO van Disney, doet met onmiddellijke ingang afstand van zijn positie. De inmiddels oud-CEO stond de afgelopen 15 jaar aan het hoofd van het mediaconcern en was dus ook mede-verantwoordelijk voor de grote successen.

  Tips om de PvP-modi in Red Dead Online te overleven

  Als speler in Red Dead Online is het mogelijk om een hele bende eigenhandig uit te schakelen. Het wordt alleen een stuk lastiger tegen spelers van vlees en bloed. Met deze tips kan je langer in je leven blijven in de verschillende PvP-modi.

  Deze Avenger zien we terug in She-Hulk

  Er is weer meer informatie vrijgekomen over de nieuwe She-Hulk serie die waarschijnlijk volgend jaar op Disney+ zal verschijnen. Een grote verrassing is het misschien niet, maar het is nu duidelijk geworden dat de originele Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, in de serie te zien zal zijn!

  Zijn de PlayStation Plus games voor maart gelekt?

  Microsoft heeft al laten weten welke gratis titels Xbox One-eigenaren in maart kunnen spelen, maar de gratis PlayStation Plus games zijn nog onbekend. Mogelijk is daar nu verandering in gekomen door een advertentie.

  Harrowstorm en Update 25 zijn gelanceerd voor The Elder Scrolls Online!

  Elder Scrolls Online-spelers zaten er al een tijdje naar uit te kijken, maar ze kunnen nu eindelijk aan de slag met de nieuwe Harrowstorm DLC. Gelijktijdig is ook Update 25 live gegaan, een patch die onder de kap veel aanpassingen maakt.

  Facebook waarschuwt Nederlandse bedrijven voor hacks

  Het is Facebook opgevallen dat er een toename is in hacks van persoonlijke accounts om op deze manier toegang te krijgen tot bedrijfsprofielen. Hackers maken dan vervolgens misbruik van de bedrijfspagina’s.

  Collectors worden deze week in het zonnetje gezet in Red Dead Online

  De Collectors in Red Dead Online zijn week in, week uit hard aan het werk, maar ze worden door Rockstar vaak overgeslagen als het aankomt op mooie bonussen. Daar komt deze week verandering in.

  Xbox Games with Gold maart 2020 - Wat speel jij deze maand?

  Maart roert zijn staart. Wat mogen we verwachten van deze maand? Krijgen we een lekker zonnetje of gaat het weer waaien? Eén ding weten we zeker: Microsoft geeft ons deze games in maart cadeau. Dit zijn de Xbox Games with Gold games voor maart 2020.

  The Walking Dead seizoen 10 finale is de dood voor een belangrijk personage

  The Walking Dead seizoen 10b is begonnen met een heftige seksscène. Intussen is de strijd tegen de Whisperers in volle gang en stevenen we op het einde van het seizoen af. De laatste aflevering van dit seizoen zal een enorme cliffhanger krijgen en de dood van een belangrijk personage. Althans, zo lijkt het nu.

  Ori and the Will of the Wisps Preview – Een bekende platformer met een nieuw tintje

  Onlangs gingen we in Londen aan de slag met Ori and the Will of the Wisps. In een mooie paars verlichte kamer die de sfeer van de game nabootste mochten we de game uitproberen. Hoe dat was, lees je in deze preview.

  5G-Ready abonnement van T-Mobile in Nederland gestart

  T-Mobile heeft gisteren een 5G- Ready abonnement gestart in Nederland. Daarmee beschik je over het 5G- netwerk en kun je onbeperkt bellen en sms´en in Nederland en de EU. Het abonnement heeft een prijs van €37,50 per maand.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.