Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  'PS5 reveal in minder dan 4 weken volgens God of War regisseur'

  De PS5 reveal zal al heel snel zijn als we een gameontwikkelaar mogen geloven. David Jaffe, de regisseur van God of War en Twisted Metal, heeft op Twitter laten weten in welke tijdsperiode we de PS5 reveal kunnen verwachten. Volgens hem is de onthulling in minder dan vier weken.

  Werkt de PlayStation 5 controller ook op PS4?

  De PlayStation 5 controller werkt mogelijk ook op de PlayStation 4. Dit meldde het Franse PlayStation forum. Wat is er precies aan de hand?

  Internet Explorer lek nog lang niet opgelost

  Wie nog gebruik maakt van Internet Explorer moet voorzichtig zijn. De browser kampt namelijk met een behoorlijk beveiligingsprobleem dat nog lang niet wordt opgelost, zo laat Microsoft in een reactie aan TechCrunch weten. Alle versies van Internet Explorers zijn vatbaar voor het lek.

  SAG Award voor Koreaanse film Parasite

  De Amerikaanse vakbond voor acteurs heeft de jaarlijkse screen actors guild awards weer uitgereikt. Hierbij viel de Zuid-Koreaanse film Parasite in de prijzen. Daarmee is het de eerste niet-Engelse film die de onderscheiding in de wacht sleept.

  Fortnite #EmoteRoyaleContest brengt je TikTok danspassen naar de game

  Heb jij altijd al jouw eigen dansje in Fortnite willen hebben? Dat kan misschien zomaar gebeuren TikTok en Epic Games hebben namelijk de handen ineen geslagen voor de #EmoteRoyaleContest. Met de wedstrijd kan jouw TikTok video een Fortnite Emote worden!

  AO Tennis 2 Review – Degelijke tennisgame

  De Australian Open is begonnen. Het is een van de grootste tennistoernooien van het jaar. De vraag is eigenlijk of een van de grote drie van de troon wordt gestoten door bijvoorbeeld iemand als Thiem of Tsitsipas.

  Wie is de Mol 2020 aflevering 2 recap - Kandidaten zorgen voor vliegende start

  De deelnemers van Wie is de Mol 2020 zetten alles op zijn kop. Vorige week namen we afscheid van Anita Witzier, nu moet er weer iemand het spelprogramma verlaten. Ondertussen wordt er flink gemold, maar door wie? We bespreken het in de Wie is de Mol 2020 aflevering 2 recap.

  Wat vindt de redactie van The Witcher Netflix serie?

  De Netflix serie van The Witcher is bijna een maandje oud en ondertussen heeft bijna iedereen van de redactie deze serie al gezien. Daarom zijn we terug gaan blikken op de show om te kijken wat wij ervan vonden!

  Update - WhatsApp storing laat je geen media versturen

  WhatsApp heeft sinds een paar uur een storing. Via de berichtendienst kun je geen afbeeldingen of video's versturen. Berichten met tekst komen wel aan.

  Toffe nieuwe Netflix seizoenen van series om in 2020 naar uit te kijken

  Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. En hoewel vadertje winter zich maar niet wil laten zien, doen de nieuwe seizoenen op Netflix dat wel. Eind deze week kun je bijvoorbeeld al met Sex Education seizoen 2 aan de slag. En dat is nog lang niet alles. Het jaar zit vol met nieuwe seizoenen om in 2020 naar uit te kijken.

  Deze tech trends kun je in 2020 verwachten!

  Nu een nieuw decennium is aangebroken is het tijd om te kijken naar wat de toekomst ons gaat brengen. In de afgelopen tien jaar is er veel veranderd op het gebied van technologische vooruitgang. Vandaag blikken we vooruit op de tech trends die je in 2020 kunt verwachten.

  Top 10 anime om naar uit te kijken in 2020

  Net zoals films en series stopt anime niet in dit jaar. Er staan wat pareltjes voor de deur en wij kunnen niet wachten om die aan jullie te laten zien. Dit zijn tien anime's om naar uit te kijken in 2020!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Het nieuwe jaar is begonnen en iedereen is weer volop games aan het spelen. Ook de redactie zit niet stil. Wij vertellen je wat we deze week uitgespeeld of gekocht hebben. Welke games heb jij deze week uitgespeeld of gekocht?

  Zombieland: Double Tap Roadtrip Review – Een slechte twin-stick shooter

  Onlangs kon je je kapot lachen in de bioscoop bij Zombieland: Double Tap met Jesse Eisenberg, Woody Harrelson en andere bekenden. Nu kun je in een gelijknamige game samen met wat vrienden schaamteloos zombies afmaken en gaan voor de ‘Zombie Kill of the Year’.

  Met deze TikTok tips en trucs word jij een muzikale videobaas

  Even een video schieten, muziekje eronder en hoppa. Weer een berg TikTok likes erbij. Tegenwoordig kunnen we TikTok niet meer wegdenken uit het sociale media landschap. De app kan veel meer dan alleen online videos plaatsen of bekijken. Wij geven je tien tips en trucs om een TikTok held te worden!

  De top 5 Disney+ series om in 2020 naar uit te kijken!

  We zijn in 2019 een streamingdienst rijker geworden. Disney lanceerde een eigen platform en had met The Mandalorian meteen succes. Met deze Disney+ series moet dat succes in 2020 waargemaakt worden.

  Vijf redenen om te gaan chatten via WhatsApp Web!

  De SMS is bijna uitgestorven, want de meeste mensen communiceren tegenwoordig met elkaar via WhatsApp. Het is bovendien ook mogelijk om de applicatie te gebruiken op een PC of laptop. Dit zijn vijf redenen waarom je WhatsApp Web moet gaan gebruiken.

  Opvallend: Zo speel je Harry Potter Zwerkbal in Minecraft!

  Iedereen kent Minecraft en haar ongekende vrijheid om te doen wat je wil. Een groep spelers heeft nu wel een hele bijzonder project opgestart. Het project van Floo Network laat je namelijk Harry Potter Zwerkbal spelen in Minecraft.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 2)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Eerste Nederlandse Netflix Original Ares is nu te zien

  Netflix heeft een hele database aan Netflix Originals. Dit zijn producties die Netflix zelf heeft gemaakt. Nu is er voor het eerst een Nederlandse Netflix Original beschikbaar. Ares is namelijk vanaf vandaag te zien in 190 landen. Het belooft een spannende serie te worden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.