Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  'Bijna helft van Nederlanders vindt 5G onduidelijk'

  Dit jaar moet eindelijk de uitrol van 5G internet in Nederland plaatsvinden. Uit een onderzoek van KPN blijkt alleen dat er voor bijna de helft van de Nederlanders onduidelijkheid is over de nieuwe generatie mobiel internet.

  Inside Xbox uitzending - Wat wij van Microsoft verwachten morgen

  Morgenavond is het eindelijk zover: Microsoft gaat ons meenemen in de wereld van de komende Xbox Series X games. De Inside Xbox stream zal zich voornamelijk focussen op First-party titels die we komende tijd mogen verwelkomen. Wij vertellen je wat je allemaal mag verwachten van het evenement.

  5 dingen die we willen zien in de volgende Red Dead Online update

  Het is alweer een lange tijd geleden dat er een grote update is uitgekomen voor Red Dead Online. De vraag naar een nieuwe update is dan ook groot en dit zijn vijf dingen die wij graag willen zien in de volgende patch.

  Overzicht: 6 beste bol.com zomerdeals - De absolute toppers

  Wie naar bol.com gaat ziet dat de zomer weer is begonnen en die gaat bij de webgigant gepaard met flinke aanbiedingen. Op de Switch, PS4 en Xbox One zijn enorme aanbiedingen te vinden. Ook kun je films spotgoedkoop in je winkelwagen laden. Wij zetten de beste zomerdeals van bol.com op een rij.

  Nieuwe mount en beloningen tijdens Summerset Celebration in Elder Scrolls Online

  Het is tijd om Western Skyrim even achter je te laten en terug te keren naar de Summerset Isles in The Elder Scrolls Online. Tijdens het Summerset Celebration evenement kan je namelijk veel beloningen verdienen, inclusief een gloednieuwe mount.

  Game of Thrones prequel House of Dragon begint casting

  Entertainment Weekly meldt dat HBO is begonnen met het casten voor de Game of Thrones prequel House of Dragon. Er wordt momenteel onder andere gezocht naar Targaryen-acteurs. Dit heeft de site via bronnen die ze niet prijs wil geven.

  De zombies uit The Walking Dead gaan vanzelf dood

  De wereld van The Walking Dead wordt overspoeld door vleesetende zombies, maar de kans is groot dat deze uiteindelijk allemaal ophouden met bestaan. Zo onthuld de bedenker.

  Op deze datum is de FIFA 21 reveal trailer te zien!

  De datum waarop de officiële reveal trailer van FIFA 21 is bekend. Deze week nog komt de onthullingsvideo van de nieuwe FIFA nog online. Via YouTube maakt ontwikkelaar EA Sports de datum bekend.

  Sony: 'PS4 heeft na PS5 nog genoeg te bieden'

  Het is al lang geen geheim meer dat aan het einde van dit jaar een nieuwe generatie consoles uitkomt. De PS5 en Xbox Series X moeten voor een nieuwe ervaring voor gamers gaan zorgen. Voor fans van de PS5-voorganger is er goed nieuws. Sony laat weten dat de PS4 nog genoeg te bieden heeft.

  'Reveal PS5 prijs en releasedatum komt 6 augustus'

  Het gonst van de geruchten op social media. Het nieuwste gerucht komt opnieuw van Roberto Serrano. Hij geeft aan gehoord te hebben dat Sony binnenkort een nieuw event rond PlayStation 5 gaat houden. Meteen gaan de speculaties dat dit de langverwachte aankondiging gaat worden van de prijs en releasedatum van de PS5.

  Rocket League gaat deze zomer free-to-play

  Psyonix heeft bekendgemaakt dat Rocket League, de voetbalgame met battle cars gratis zal worden later deze zomer. Zodra de game lanceert op Epic Game Store zal de transitie naar free-to-play gemaakt worden. Dit zal veel veranderingen met zich meebrengen.

  OnePlus kondigt 5G midrange smartphone Nord aan

  OnePlus stond vroeger bekend als het bedrijf dat smartphones met sterke specificaties op de markt bracht voor een zacht prijsje. De Chinese fabrikant lijkt nu terug te gaan naar haar wortels met de OnePlus Nord.

  PS5 pre-order geruchten aangewakkerd door PS demo

  Volgens de laatste geruchten is er een PS5 demostation gespot in het Verenigd Koninkrijk. De interesse naar de nieuwe PlayStation is aangewakkerd door dit PlayStation demostation. Is het binnenkort mogelijk om een PS5 pre-order te plaatsen?

  Fans boos op ontwikkelaar om lagere PS5 framerate dan die van Xbox Series X

  Ontwikkelaars van next-gen games hebben over het algemeen zelf in de hand wat de framerate van hun games wordt. Daardoor kan het zijn dat de framerate voor de Xbox Series X versie en de PS5 versie van een game van elkaar verschillen. Één ontwikkelaar kreeg voor een lagere PS5 framerate een flinke bak kritiek van fans over zich heen.

  Ubisoft zou klachten over seksueel misbruik jarenlang niet serieus genomen hebben

  Het blijft onrustig rond Ubisoft. Volgens Bloomberg zou Ubisoft klachten over seksueel wangedrag en homofobie onvoldoende serieus genomen zijn. Dit zou blijken uit meer dan dertig huidige en voormalige medewerkers die met Bloomberg gesproken hebben.

  Xbox Game Pass mogelijk toch niet naar Nintendo Switch

  Ondanks verschillende rapporten en geruchten brengt Microsoft de Xbox Game Pass service mogelijk toch niet naar andere consoles. Dit blijkt uit de laatste uitspraken van Xbox-baas Phil Spencer. Dit spreekt eerdere rapporten tegen die aangaven dat het wel zou gebeuren.

  Wanneer komt er een 5G iPhone?

  5G internet komt er dit jaar eindelijk aan in Nederland, maar er is nog geen flagship iPhone met 5G ondersteuning. Wanneer kunnen we die smartphone verwachten van de Amerikaanse techgigant? Wij brengen je op de hoogte van de laatste informatie.

  Zoekmachine Have I Been Pwned heeft 10 miljard gehackte wachtwoorden

  De site Have I Been PWND is een paar jaar geleden opgezet en laat je checken of jouw wachtwoord in verkeerde handen terecht gekomen is en dat je mogelijk slachtoffer van een hack bent. De zoekmachine bevat nu 10 miljard wachtwoorden.

  PlayStation Summer Sale brengt flinke korting op PS4 games

  Het is weer tijd voor een flinke bak met aanbiedingen. Sony start morgen met haar PlayStation Summer Sale, waarbij de korting enorm kan oplopen. Als je nog een PlayStation 4 game zoekt, kun je die misschien vanaf morgen met een korting tot 60 procent scoren!

  PS5 exclusives: Sony onthult reden achter weinig PS4 cross-gen games

  In een recent interview heeft Eic Lempel, hoofd van de marketingtak van PlayStation, zich uitgelaten over de PS5 exclusives en PS4 cross-gen plannen van Sony.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.