Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  Dikke sale op games bij Game Mania begonnen!

  Wie op zoek is naar nieuwe games om van te genieten, kan het beste even Game Mania raadplegen. Daar is een nieuwe uitverkoop van start gegaan die meer dan 150 games in de uitverkoop gooit. De korting loopt soms wel op tot 70 procent, dus check hieronder snel het overzicht.

  EA stopt met advertenties in UFC 4 na ophef

  Er werd veel commentaar geleverd op de wijze waarop Electronic Arts adverteerde op de MMA-game UFC 4. Hiervoor boden ze gisteravond hun excuses aan. Het probleem rondom de advertenties gaat volgens de ontwikkelaar worden aangepakt.

  The Mandalorian seizoen 2 brengt oude bekende terug

  Greef Karga, die gespeeld wordt door Carl Weathers, keert terug in het tweede seizoen van de populaire Star Wars serie ‘The Mandalorian'. De baas van ‘The Guild’ zal wederom een ondersteunende rol krijgen in de serie.

  Nieuwe Apple Watch details opgedoken

  De volgende generatie Apple Watch lijkt alweer voor de deur te staan. Volgens de Taiwanese website DigiTimes wordt de productie van de nieuwste Apple-horloges namelijk voorbereid. Het zou de Apple Watch Series 6 betreffen.

  Cyberpunk 2077 release niet meer in gevaar

  Nog verdere uitstel voor de Cyberpunk 2077 release lijkt volledig van de baan te zijn. De game van CD Projekt RED werd tijdens de meest recente investeerdersbijeenkomst (via Twitter) aangehaald. President van het bedrijf, Adam Kiciński, liet weten dat de game klaar wordt gemaakt voor final certification.

  Crunchyroll en Adult Swim komen met Shenmue anime

  Crunchyroll en Adult Swim werken aan een anime gebaseerd op de Shenmue-games. Anime-streamingdienst Crunchyroll kondigde dat aan tijdens haar virtuele expo. Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend.

  Top 10 beste filmscènes aller tijden

  Wie heeft er nou geen filmscène in gedacht die perfectie uitstraalt? Met een rijke filmgeschiedenis over de afgelopen honderd jaar en ontelbare scènes is het voor iedereen moeilijk om te bepalen welke scènes nou echt boven de rest uitspringen. Wij gaan de uitdaging aan en zetten de tien beste filmscènes aller tijden op een rij!

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 36)

  In een week vol met grijze wolken en regenbuien is het de perfecte tijd geweest om lekker binnen te zitten en voor de buis te hangen. Welke games, film en series hebben wij deze week dan ook uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Tell Me Why Episode 2 Review - Dieper graven in de historie van de familie Ronan

  Vorige week lanceerde DONTNOD het eerste deel van haar nieuwe episodische game Tell Me Why. Waar we vroeger soms lang moesten wachten op vervolgdelen is dat nu niet het geval. Daarom kunnen we deze week al meteen met de tweede episode aan de slag.

  Dit is waarom je Cobra Kai moet kijken op Netflix!

  In de jaren 80 was de film Karate Kid immens populair. Sindsdien heeft de film recent een serie als opvolger gekregen, inclusief bepaalde leden van de originele cast. Lees hier waarom je Cobra Kai op Netflix moet checken!

  Column: Super Mario 3D All Stars is een voorbeeld voor volgende Nintendo jubilea

  Dat Nintendo het 35-jarig bestaan van Super Mario Bros. zou vieren viel te verwachten. Maar de viering is, mede dankzij Super Mario 3D All Stars, aanzienlijk groter dan vorige Mario jubilea. Het zou fantastisch zijn als dezelfde aandacht in de toekomst zichtbaar is bij andere Nintendo franchises die wat te vieren hebben.

  Indies onder de loep: Unravel 2 en A Hero and a Garden

  Regelmatig spelen wij op de redactie leuke of minder leuke indies. Daar maken we jullie graag deelgenoot van. Lees hier welke indies wij deze week hebben gespeeld.

  Captain Tsubasa Rise of New Champions Review - Mist het doel

  Voetbal is een universele taal die waarbij de emotie van de spelers en fans de woorden zijn die het verhaal vertellen. Dat is de grote boodschap in Captain Tsubasa Rise of New Champions, een footie gebaseerd op een Japanse anime die naam wil maken in het westen. Of dat via deze gloednieuwe game lukt, lees je in onze Captain Tsubasa Rise of New Champions review!

  De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 36)

  De zomer komt langzaam aan zijn einde. Dat betekent dat de zon langzaam maar zeker minder van zich zal laten zien en het weer wat kouder zal worden. Een ding wat niet voorbij gaat is de constante stroom aan aanbiedingen op games en tech. Het is tijd om de beste deals van week 36 op een rij te zetten!

  5 redenen om uit te kijken naar Enola Holmes op Netflix

  Vanaf woensdag 23 september valt er een ander persoon uit de welbekende Holmes familie te bewonderen. Dit keer is het niet Sherlock Holmes die de spotlight steelt, maar zijn zusje, Enola Holmes. In dit artikel leggen wij uit waarom jij deze film moet zien.

  Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 34)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  The Witcher 3 komt naar PS5 en Xbox Series X, gratis voor eigenaren origineel

  The Witcher 3: Wild Hunt wordt door velen gezien als één van de beste games van deze generatie. CD Projekt Red brengt het meesterwerk binnenkort ook naar de PS5 en Xbox Series X, wanneer de nieuwe consoles lanceren. Dat laat het bedrijf weten via Twitter.

  Gods and Monsters van Ubisoft is hernoemd en komt mogelijk in december uit

  Het is lang stil gebleven rond de nieuwe Ubisoft game Gods and Monsters, maar daar is nu verandering in gekomen. Ubisoft heeft de game hernoemd en had tijdens een nieuwe UbiForward meer informatie willen geven. Kokatu is ze echter voor.

  Reageer en Win: Iron Harvest voor PC en goodies!

  We hebben weer het einde van de werkweek behaald en het is tijd voor het weekend. Dat is niet de enige reden voor blijdschap, want we geven deze week in de Reageer en Win een aantal mooie prijzen van Iron Harvest weg. Natuurlijk maken we ook de winnaars van vorige week bekend!

  Eerste gameplay trailer The Witcher Monster Slayer getoond

  The Witcher fans kunnen binnenkort toch wel met een nieuwe game in de franchise aan de slag. De eerste gameplay van de nieuwe AR-game The Witcher Monster Slayer is namelijk online gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.