Het laatste nieuws

  Lees het laatste nieuws over games, films en digital lifestyle. Vind het nieuws bij XGN over je favoriete games.

  XGN wenst iedereen een fijne Koningsdag!

  Het is 27 april en traditiegetrouw is het Koningsdag. Dit jaar is deze dag in het teken van de koning omgedoopt tot woningsdag, omdat iedereen zoveel mogelijk binnen moet blijven. Desondanks wensen wij iedereen een fijne Koningsdag toe!

  Deze video-apps veranderden de afgelopen tijd flink

  Door de komst van het coronavirus zijn apps om te videobellen razend populair geworden. De apps worden niet alleen gebruikt om via een videoverbinding een vergadering te houden, maar ook om samen te koken of zelfs om bordspellen op afstand te spelen. Deze video-apps zijn flink veranderd sinds de uitbraak van het coronavirus.

  Dit zijn de beste filmreeksen die op Netflix staan

  Netflix heeft kort geleden zes delen van The Fast and the Furious toegevoegd. Dat wordt bingewatchen! Maar er zijn nog meer filmreeksen die op Netflix staan. Je kunt onder andere deze 7 filmreeksen bekijken.

  De beste smart airco's om je huis koel te houden

  De temperatuur is weer aan het stijgen in Nederland. Lekker als je in de achtertuin kan zitten, maar binnenshuis kan het behoorlijk warm worden. Dat is minder fijn voor de vele thuiswerkers. Met deze smart airco’s kan je gemakkelijk je huis gekoeld houden.

  Zes redenen om een Amazon Prime abonnement te nemen

  Tegenwoordig verdrink je bijna in de streamingdiensten. Nu is daar Amazon Prime Video bij gekomen en deze dienst is verrassend veelzijdig. Het streamen van series en films is niet het enige wat de dienst biedt. Wij geven je zes redenen om vandaag nog een Amazon Prime abonnement te nemen.

  De vijf beste ANC koptelefoons om ongestoord mee te kunnen werken

  Veel mensen werken tegenwoordig vanuit huis. Voor sommigen is het fijn, maar het betekent vaak ook meer herrie, door andere huisgenoten, gillende kinderen of de buurman die zijn huis aan het verbouwen is. Een active noise-cancelling koptelefoon kan daarbij een welkome hulp zijn, daarom hebben we de beste ANC koptelefoons op een rijtje gezet.

  De vijf beste producten om in pre-order te zetten

  Ondanks het uitblijven van beurzen en andere evenementen waar altijd veel aankondigingen gedaan worden, is er veel op komst op het gebied van tech, games en gadgets. Dit zijn vijf producten die je vandaag nog wil in pre-order wil zetten.

  Teufel CAGE Gaming Headset Review - Een imposant debuut

  Steeds meer audiobedrijven zetten een stap in de markt voor gaming headsets. Zo heeft Sennheiser bijvoorbeeld haar Game One en heeft Teufel de CAGE als eerste poging gelanceerd. Kan laatstgenoemde zich meten met de vaste namen in de industrie? Dat lees je in onze Teufel CAGE review.

  Horizon Zero Dawn 2 brengt grotere map en co-op volgens geruchten

  Er gaan geruchten rond dat Sony en Nederlandse studio Guerrilla Games grootse plannen hebben met aankomende titels in de Horizon franchise. Zo zou niet alleen Horizon Zero Dawn 2 op de planning staan, maar komt er wellicht ook een derde deel.

  5 E3 2020 games die nu eerder of later worden aangekondigd

  Nu E3 2020 officieel van de baan is, vraagt iedereen zich natuurlijk af wanneer de toffe titels die we de komende jaren kunnen verwachten worden aangekondigd. E3 was de ideale plek om dit te doen, maar al die geheime games zullen nu vast en zeker op een ander moment bekend worden gemaakt. Wij zetten vijf E3 2020 games op een rij die nu eerder of later aangekondigd moeten worden.

  Deze spin-off series kunnen we binnenkort verwachten!

  Kun jij ook geen genoeg krijgen van je favoriete serie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Van deze populaire series is er allemaal een spin-off serie op komst. Wij hebben een aantal spin-off series op een rijtje gezet die je in de komende jaren kunt verwachten.

  Vijf redenen waarom Ozark één van de beste Netflix series is

  Netflix produceert de laatste jaren ook haar eigen series en is daar behoorlijk goed in geworden. De zogeheten Netflix Originals worden dan ook veelal geprezen. Eén van de topseries van Netflix is Ozark. Dit zijn vijf redenen waarom je de serie moet gaan kijken.

  Deze beroemdheden zijn genezen van het coronavirus

  Naast de mensen die het coronavirus te pakken hebben gehad, zijn er ook een aantal beroemdheden die het virus hebben opgelopen. Deze beroemdheden zijn gelukkig ondertussen genezen van het virus.

  De beste Japanse deals in de PSN Store - Niet alleen Big in Japan!

  De voorjaarsaanbiedingen hebben de PS Store nog niet eens verlaten, of de volgende kortingsactie staat alweer paraat. Vanaf vandaag wordt de Store bestormd door kortingen op veel Japanse games in de Big in Japan actie. Yakuza, Final Fantasy en meer, wij selecteerden de beste games alvast voor je.

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken (week 17)?

  Het is weer week 17 geweest en dat betekent dat het bijna tijd is om de digitale vrijmarkt op te gaan. Koningsdag staat voor de deur en dan slaan veel gamers hun slag om een toffe aanwinst voor de collectie te scoren. Maar eerst is het weer tijd voor de vraag: Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Dit zijn de meest shockerende momenten in Tiger King!

  Netflix heeft in het verleden al een hoop interessante en spannende docu's gemaakt, maar niets is zo heftig en bizar als de nieuwste Netflix documentaireserie Tiger King. Elke aflevering zit vol met genoeg rare situaties en plot twists die je niet aan ziet komen! Dit zijn de vijf meest shockerende momenten uit Tiger King.

  Storing bij KPN zorgt voor e-mailproblemen

  Momenteel is er een storing gaande bij KPN. Hierdoor kunnen klanten van de telecomprovider problemen ondervinden met het ontvangen en versturen van e-mail. Dit laat KPN weten via Twitter.

  XGN Redactie in 10 vragen: Ralph Beentjes

  Regelmatig stellen we de redactieleden van XGN aan jullie voor. Dat doen we door een interview in tien vragen. Vandaag is het de beurt aan Ralph Beentjes, nadat we eerder Rox en Theo al ondervroegen.

  Alle GTA 6 geruchten uit 2020 op een rij!

  Nu meerdere insiders bevestigen dat GTA 6 daadwerkelijk in de maak is, is het tijd om een kijkje te nemen in de geruchtenmolen. Rondom GTA 6 staat deze namelijk nooit stil. Daarom zetten we hier de GTA 6 geruchten uit 2020 voor je op een rijtje!

  WhatsApp heeft toch nog plannen voor advertenties in de app

  Veel gratis applicaties halen hun inkomsten uit advertenties, maar WhatsApp heeft al die tijd advertenties buiten de deur gehouden. In de toekomst kan daar mogelijk verandering in komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.