Xbox Game Pass of Playstation Plus kopen? - XGN Cast (Afl. 4)

Article
zaterdag, 10 april 2021 om 10:00
xgn cast thumbnailsf1617985912
De vierde aflevering van de XGN Cast is hier. Moet je Xbox Game Pass of PlayStation Plus kopen? De hosts discussiëren en hebben het over The Last of Us PS5 Remake en Days Gone 2.
Het is inmiddels één van de klassieke discussies geworden: Xbox of PlayStation. Tegenwoordig gaat dat over veel meer dan alleen de consoles, want beiden fabrikanten leveren namelijk ook diensten bij de consoles die je tegen betaling toegang geven tot ontzettend veel games. De vraag is dan alleen: ga je een Xbox met de Xbox Game Pass kopen of ga je toch een PlayStation met PlayStation Plus kopen?
Luuc en Roland vonden het in ieder geval wel een discussie waard, want ze houden allebei van beide diensten, maar ze zijn het toch wel oneens over welke dienst nou het beste is. Naast dit geweldadige toneel in de console wars hebben Luuc en Roland het ook nog over PS5 remake van The Last of Us die eraan lijkt te komen en het treurige nieuws dat Days Gone 2 dus blijkbaar niet gaat komen.

Moet je nou Xbox Game Pass of Playstation Plus kopen?

Deze week gaat het er hard aan toe. De jongens discussieren over wat nou beter is: Xbox Game Pass of PlayStation Plus. Eigenlijk komt het gewoon neer op de vraag: moet je nou Xbox Game Pass of Playstation Plus kopen?
Check dan de vierde aflevering van de XGN Cast hieronder! Laat na het luisteren in de reacties weten welke dienst jij de voorkeur geeft.

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar [email protected] en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 17:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken. Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!