Het alfabet van Horizon Forbidden West

Article
dinsdag, 01 februari 2022 om 14:00
het horizon forbidden west alfabetf1643630131
Horizon Forbidden West komt in februari eindelijk uit. Na lang wachten is het vervolg op de open-world game van Guerrilla uit 2017 hier. Als game van Nederlandse bodem vinden we dat toch extra speciaal en dus gaan we van A tot Z het alfabet langs om de Horizon Forbidden West release te vieren. Dit is het alfabet van Horizon Forbidden West!
Vanaf morgen, 2 februari, gaat iedere dag om 14.00 uur een gloednieuw artikel live dat volledig in het teken staat van Horizon Forbidden West en/of de studio die daarachter zit, het Nederlandse Guerrilla. We nemen vrijwel ieder aspect van de aankomende game onder de loep, maar blikken ook terug op het eerste deel. Uiteraard gaan we, zodra de game verschenen is, ook uitpakken met allerlei artikelen om jou goed op gang te helpen.
Horizon Forbidden West belooft immers een flinke open-world game te worden met tal van mogelijkheden. Dat wil zeggen dat je tips & tricks kunt verwachten, hoe je alles uit de game kunt halen en natuurlijk ook hoe je de pittige vijanden kunt verslaan. Het complete overzicht van de artikelen hebben we hieronder voor je op een rijtje:
horizon forbidden west 4f1622150852

Het Horizon Forbidden West alfabet blijft nog geheim

Zoals je hierboven kunt zien, is het alfabet momenteel nog in mysterie gehuld. Elke dag, nadat een nieuw artikel verschenen is, werken we dit overzicht gelukkig voor je bij. Zo ontdek je dagelijks een nieuwe letter van ons Horizon Forbidden West alfabet. Ben je benieuwd hoe het complete alfabet eruit komt te zien? Laat je gokjes weten hieronder in de reacties!

Populair Nieuws