Dit zit er allemaal in de Horizon Forbidden West Collector's Edition!

Article
vrijdag, 04 februari 2022 om 14:00
horizon forbidden west 4f1622150852
Nog even wachten en dan komt eindelijk Horizon Forbidden West uit. De gloednieuwe game van Guerrilla krijgt ook een bomvolle Collector’s Edition en deze inhoud kan je allemaal verwachten wanneer je de exclusieve versie in huis haalt. Dit zit er allemaal in de Horizon Forbidden West Collector's Edition!
De laatste jaren pakken uitgevers en ontwikkelaar steeds groter uit met Collector’s Edition. Waar je er vroeger een mooi doosje bij kreeg of een extra boek, trekken bedrijven nu alles uit de kans om hun meest loyale fans blij te maken met een groots en bomvol pakket.
Dat hebben Sony en Guerrilla ook gedaan met Horizon Forbidden West. Sterker nog, er zijn twee speciale edities voor de echte fans geproduceerd. Wij leggen je haarfijn uit wat je allemaal in de verschillende edities zal krijgen, wanneer de game eindelijk uitkomt op 18 februari.
horizon forbidden west collectors editionf1642171470

Horizon Forbidden West Collector’s Edition

De inhoud van de ‘normale’ Collector’s Edition van Horizon Forbidden West zal geleverd worden in een grote doos en dat is niet zonder reden. De speciale versie zit namelijk vol met toffe, exclusieve goodies. Natuurlijk zit de game zelf erin voor de PlayStation 4 en PlayStation 5, gepaard met een prachtige steelbook die je mooi kan tentoonstellen.
Wanneer je de doos uitpakt zal waarschijnlijk alleen niet je aandacht uitgaan naar de game, maar naar de beeldjes van Aloy en een Tremortusk. Met name laatstgenoemde is een indrukwekkende verschijning, die niet zal misstaan in elke game room.
In de Horizon Forbidden West Collector’s Edition tref je ook een art book aan dat vol staat met prachtige concept art van de game. En natuurlijk is een speciale editie niet compleet zonder de nodige digitale content. Zo kan je luisteren naar de digitale soundtrack en Aloy aankleden met maar liefst drie verschillende exclusieve outfits en wapens - de Legacy Outfit en speer, de Carja Behemoth Elite Outfit en boog en de Nora Thunder Elite outfit en sling. Tel daar nog eens een digitale comic bij op en je hebt een bomvol pakket dat je niet aan je voorbij wil laten gaan als Horizon fan!
horizon forbidden west regalla editionf1642171411

Horizon Forbidden West Regalla Edition

Hoewel de Collector’s Edition al volgepakt zit met toffe goodies, kan het volgens Sony en Guerrilla nog groter aangepakt worden. De Nederlandse studio heeft namelijk ook de Regalla Edition geïntroduceerd voor Horizon Forbidden West.
De twee edities hebben een aantal overeenkomsten met elkaar. Zo zal je in de Regalla Edition ook een steelbook vinden, evenals de art book en de digitale content die in de andere versie zitten. Maar als het aankomt op de fysieke goodies gaat de Regalla Edition een paar stappen verder.
Zo heeft de Tremortusk statue een upgrade gekregen naar een versie met oorlogsverf en menselijke vijanden bovenop. Daarnaast krijg je een Focus replica, met een bijbehorende standaard, en twee Machine Strike pieces. Tot slot zit er in de Horizon Forbidden West Regalla Edition een canvas kaart van de wereld en twee kaarten met art van de game. De ultieme versie dus voor liefhebbers van Horizon Forbidden West.

Populair Nieuws