De grote Horizon Forbidden West Q&A!

Article
woensdag, 16 februari 2022 om 14:00
horizon forbidden westf1644834324
Horizon Forbidden West is bijna hier en wij zijn alvast flink met de game aan de slag geweest. Voordat je zelf in het avontuur met Aloy duikt, heb je misschien nog wel wat prangende vragen. Gelukkig kunnen wij die vragen voor je beantwoorden in een speciale Q&A!
Wat wil jij nog weten over Horizon Forbidden West? Dat is onze vraag aan jou. Vertel ons wat je nog van Horizon Forbidden West wil weten voordat de game vrijdag verschijnt. De XGN-crew die de game al heeft gespeeld zal in een speciale video jouw belangrijkste vragen beantwoorden over de game.
Vragen mogen over ieder element van de game gaan. Wil je weten hoe een bepaalde mechanic werkt, welke personages terugkeren of welke quests je absoluut niet mag missen? Stel je vraag onder dit artikel en wij zullen deze beantwoorden in de Q&A.
horizon forbidden west headerf1643114569

De grootste Horizon Forbidden West vragen beantwoord

Natuurlijk is het belangrijk om je vragen voor Horizon Forbidden West te stellen, maar de antwoorden wil je ook gemakkelijk kunnen vinden. Dat maken we heel simpel voor je. In dit artikel kun je de video een paar dagen later gewoon weer terugvinden.
Zodra de video (hieronder) is toegevoegd, werken we dit artikel uiteraard bij. Natuurlijk kun je dit artikel ook even opslaan of het complete Horizon Forbidden West alfabet in de gaten houden. Daarin vind je alle artikelen rondom Horizon Forbidden West terug, waaronder onze review van de game. Ook in het alfabet zal duidelijk zijn wanneer de video in de video verwerkt zit.
Horizon Forbidden West is de gloednieuwe third-person open-world RPG van het Nederlandse Guerrilla. De game komt op 18 februari 2022 uit op de PlayStation 4 en PlayStation 5.