Wat zit er in de Special Edition van Horizon Forbidden West?

Article
donderdag, 03 februari 2022 om 14:00
horizon forbidden west slangf1642430571
De spanning stijgt en de releasedatum van Horizon Forbidden West nadert met rasse schreden! Natuurlijk wil je de Forbidden West op de best mogelijke manier beleven. Wij kijken alvast wat er allemaal in de gelimiteerde, Speciale Editie van de game zit. Wat zit er eigenlijk allemaal in de Special Edition van Horizon Forbidden West?
Na de belevenissen van Aloy in Horizon Zero Dawn en de uitbreiding Frozen Wilds trekt Aloy naar het Westen. Dat gebied is nog onbekend en de gevaren zijn mogelijk nog groter dan ze tot nu toe tegenkwam. Aloy kan zowel het luchtruim als de onderwaterwereld onderzoeken in een door bossen overwoekerd Amerika. Die wereld zit vol gezonken steden en reusachtige bergen, maar wordt ook bevolkt door nieuwe en bekende machines die je snel een kopje kleiner kunnen maken.
Om goed beslagen ten ijs te komen heb je natuurlijk de game zelf nodig, maar er zijn ook diverse edities met leuke extra's. Eén van die edities is de Horizon Forbidden West Special Edition. Wat zit er in die Special Edition?
De Horizon Forbidden West - Special Edition bevat:
  • Volledige Game (PS4 of PS5, afhankelijk van je keuze)
  • SteelBook
  • Mini art book
  • Digital soundtrack
horizon forbidden west special1f1642164685

De Horizon Forbidden West Special Edition uitgelicht

De SteelBook die bij de Special Edition van Horizon Forbidden West zit toont centraal en profiel Aloy, omgeven door diverse scenes uit de game: een Clawstrider, en Aloy in afwachtende houding van diverse Tremortusks. Naast de SteelBook zien we ook een mini-artbook. Als de artbooks van Horizon Zero Dawn een indicatie zijn, mogen we hierin fraai artwork en concept art bewonderen van de diverse stammen, machines en omgevingen die in Forbidden West voorkomen.
Ook de digitale soundtrack verdient speciale aandacht: de muziek is mede-gecomponeerd door Joris de Man, die voor Zero Dawn aan de slag ging met de muziek, waarbij alleen het luisteren al je meteen terugbrengt naar de game. Zeker luisteren dus! In-game krijgen kopers van de Horizon Forbidden West Special Edition verder een speciale Nora Legacy outfit en speer voor Aloy die gebaseerd is op Rost, één van de favoriete personages van fans van het origineel.
Let op: de Special Edition is slechts in beperkte oplage beschikbaar. Het is niet voor niets een Limited Edition! Dus op=op!

Populair Nieuws