‘Halo Infinite krijgt multiplayer-modus voor nieuwkomers’

News
dinsdag, 01 februari 2022 om 13:30
halo infinitef1632209469
Halo Infinite krijgt mogelijk een nieuwe multiplayer-modus voor nieuwkomers. De nieuwe modus zal niet zo veeleisend zijn voor spelers als de modi die nu al in de game zitten.
Halo Infinite krijgt mogelijk een nieuwe ‘nieuwkomersvriendelijke’ multiplayer-modus van co-ontwikkelaar Certain Affinity. Volgens Jez Corden van Windows Central, werkt Certain Affinity aan de nieuwe modus onder de codenaam ‘Takanka’.
De nieuwe modus zou zijn ontworpen om een meer nieuwkomersvriendelijke ervaring te bieden die niet zo veeleisend of competitief zal zijn als de bestaande modi. Het is ook bedoeld om gebruikers te verleiden die doorgaans niet zo’n grote fan zijn van Halo. Verder beweert Corden dat de nieuwe modus 'aanhaakt op de aankomende Forge-modus van Halo Infinite' en dat 'player-generated content een kernonderdeel zal zijn de van de modus'.
Volgens Corden’s bronnen zal de nieuwe modus in Halo Infinite ook gebruikmaken van 'cosmetica van de bestaande multiplayer-progressie' van Halo Infinite, terwijl er mogelijk een 'nieuw eigen progressiesysteem bovenop komt'.

Mogelijk nieuwe maps naar Halo Infinite

Eerder deze maand waren er ook al geruchten dat Halo Infinite vijf nieuwe maps zal krijgen. De multiplayer kent er nu tien, maar dit wordt mogelijk dus opgeschroefd naar vijftien. De nieuwe maps zullen Bath Salts, Cataract, Forbidden, Beltway en Solitude heten. Daarnaast zijn er ook een paar screenshots gedeeld van de maps, maar de screenshots vertellen vrij weinig over wat we kunnen verwachten. De kans dat dit gebeurt is goed mogelijk, aangezien ontwikkelaar 343 Industries nog geen nieuwe mappen heeft toegevoegd aan de multiplayer van Halo Infinite.