Hunting Grounds: jagen in Horizon Forbidden West

Article
zaterdag, 26 februari 2022 om 14:00
horizon forbidden west landfallf1645058107
Horizon Forbidden West biedt weer een aantal leuke jagersuitdagingen in de vorm van Hunting Grounds. Hier kun je uitdagingen voltooien om jouw jaagskills bij te schaven en de beste jager van het Verboden Westen te worden. Deze special laat je zien waar je de Hunting Grounds kunt vinden en welke uitdagingen je kunt verwachten.

Wat zijn de Hunting Grounds van Horizon Forbidden West?

Hunting Grounds in Horizon Forbidden West zijn gebieden die elk drie uitdagingen voor jou als speler klaar hebben staan. Elke uitdaging dien je binnen een bepaalde tijd te voltooien. Daarbij kun je drie beloningen vrijspelen: Quarter Stripes, Half Stripes en Full Stripes. Zie het als een bronzen, een zilveren of een gouden plak. Hoe sneller je bent, hoe hoger je waardering.
Voor die waardering krijg je als beloning grondstoffen en andere handige materialen. Haal je meteen de beste tijd, dan krijg je vanzelfsprekend ook de beloningen voor de andere 'Stripes'.
horizon forbidden west hunting grounds the dauntf1645490054

Hunting Ground 1 - The Daunt

De allereerste Hunting Ground vind je terug in het begingebied van The Forbidden West: the Daunt. Ten zuidwesten van Chainscrape. De kans is groot dat je zelf al deze tegen deze plek aanloopt, omdat de Hunting Ground hier dient als introductie. De volgende uitdagingen liggen hier op je te wachten:
Tear Trial
Deze uitdaging is niet zo heel ingewikkeld. Het enige wat je hoeft te doen, is twee power cells van de aanwezige Scroungers afschieten en ze meenemen. Een paar rake schoten vanuit de bosjes zijn genoeg om deze uitdaging te voltooien.
Shock Trial
Om deze uitdaging af te ronden moet je vijanden schokken met dezelfde power cells die je hiervoor los hebt geschoten. Door met een schokpijl tegen de cellen aan te schieten, overladen ze en creëren ze een schokgolf. Zoek dus een groepje machines en begin met richten.
Shock and Trap Trial
Ditmaal is het de bedoeling om machines te verslaan door gebruik te maken van je omgeving. Overal in het gebied staan vallen klaar om gebruikt te worden. Probeer machines te schokken onder of naast een val, zodat je zonder al te veel moeite je kills veilig kunt stellen.
horizon forbidden west hunting grounds plainsongf1645490119

Hunting Ground 2 - Plainsong

De tweede Hunting Ground die je terugvindt in de wereld van Horizon Forbidden West bevindt zich in het noorden. In Plainsong kun je namelijk ook aan de slag. Je vindt het jaagterrein ten noordwesten van de Plaingsong nederzetting. De volgende uitdagingen staan hier op je te wachten:
Silent Looting Trial
In deze uitdaging moet je drie kisten openen zonder dat je gespot wordt. Je kunt hiervoor het beste gebruikmaken van het hoge gras. Met een beetje geduld loop je zo langs de machines en kun je de kisten zonder problemen openen.
Silent Strike Trial
Dit keer moet je de machines niet ontwijken, maar juist omleggen. Om het overzicht te houden kun je alle machines het best van tevoren met je focus taggen. Het hoge gras is hier wederom je vriend. Blijf in de bosjes en pak het juiste moment om elke tegenstander met een silent strike neer te halen.
Silent Gliding Trial
Deze uitdaging is net wat uitdagender. Je moet namelijk met je glider boven een machine hangen en er bovenop springen om hem om te leggen. Gelukkig staan er meerdere grapple points in de buurt om je van af te lanceren. Met een beetje goede timing kun je zo makkelijk boven een beest hangen en je slag slaan.
horizon forbidden west hunting grounds sheerside mountainsf1645490255

Hunting Ground 3 - Sheerside Mountains

De derde Hunting Ground vind je terug in het koude noorden. De Sheerside Moutains zijn het toneel voor de volgende reeks uitdagingen. Je vindt het jachtgebied ten oosten van de Bulwark. Eenmaal aangekomen kun je de volgende uitdagingen verwachten:
Frost Trial
De volgende uitdaging is vrij simpel. Beschiet de Bellowback met vriespijlen totdat het vrieseffect is bereikt. Deel daarna zoveel mogelijk schade aan de zwakke punten van het beest uit om de buit binnen te halen.
Shredder Catch Trial
De truc bij de shredder zit hem erin dat je afstand houdt van je tegenstander om de puck goed te kunnen vangen. Probeer één machine te isoleren van de rest, zodat je je projectiel makkelijker kunt vangen en de uitdaging voltooit.
Plasma Blast Trial
In deze uitdaging maak je kennis met de nieuwe plasma energie. Mocht je nog geen wapen hebben met plasma, dan is deze te koop bij de verkoper vlakbij de arena. Schiet met de plasmapijlen net zo lang op de Rollerback om het elementeffect te activeren. Schiet daarna door om de meter te vullen en een explosie te veroorzaken. Doe dit nog eens om de uitdaging te voltooien.
horizon forbidden west hunting grounds raintracef1645490194

Hunting Ground 4 - The Raintrace

De laatste Hunting Ground van het rijtje vind je in de het dichtbeboste oerwoud van Horizon Forbidden West. Je vindt dit gebied ten oosten van Thornmarsh, een andere grote nederzetting van de Tenakth. Hier wachten de laatste drie uitdagingen op je:
Shock and Remove Trial
Voor deze uitdaging kun je het best wapens met purgewater, schok en tear mee naar binnen nemen. Sluip naar binnen zonder gezien te worden en focus je volledig op de Tremortusk. Beschiet hem met purgewater pijlen tot hij doorweekt is en schiet vervolgens met schokpijlen. Dit zorgt ervoor dat hij verlamd raakt en dus niet kan bewegen.
Richt je pijlen vervolgens op de tanden van het beest met je tear pijlen en met een beetje geluk kun je in één go beide slagtanden verwijderen en de uitdaging voltooien.
Mounted Combat Trial
Waar de Tremortusk in de vorige trial nog belangrijk was, kun je hem hier het beste vermijden. Duik de arena in en neem een Clawstrider over vanuit dekking. Ren vervolgens met de Clawstrider op de andere machines af om ze met lichte en zware aanvallen neer te halen. Weet de Tremortusk je te spotten, kijk dan uit. Je wordt namelijk binnen no-time een kopje kleiner gemaakt.
Heavy Weapons Trial
Gebruik bij deze uitdaging een boog met hoge tear om de kanonnen van de Tremortusk af te schieten. Je kunt dit het beste doen voor de machine je doorheeft, zodat je hem van achteren kunt bestoken. Pak het kanon vervolgens op en schiet er op los om de Tremortusk te verslaan.
horizon forbidden west hunting grounds tripcasterf1645489415

Hunting Grounds belonen je goed

Je gaat vanzelfsprekend niet met lege handen naar huis als je de Hunting Grounds voltooit. Per uitdaging verdien je medailles die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Dukkah in The Maw of the Arena. Hier vind je een aantal van de sterkste wapens in de game, dus het is zeker een bezoekje waard!
Daarnaast verdien je nog een extra bonus als je alle uitdagingen op Full Stripes voltooit. Je speelt dan een legendarische tripcaster vrij: de Tinker's Pride. Deze tripcaster gebruikt staggerbeam, shield en explosieve struikeldraad. Het loont dus zeker om extra je best te doen en bij elk level de beste tijd neer te zetten!

Populair Nieuws