XGN streamt de eerste uren van Horizon Forbidden West!

Article
donderdag, 17 februari 2022 om 14:00
horizon forbidden west review 1f1644836768
Het is tijd om Forbidden West te ontdekken! Dat doen we natuurlijk in een gloednieuwe stream op XGN's Twitch-kanaal. Vrijdag 18 februari kun je na een gloednieuwe XGN Cast aansluiten om te zien hoe we de eerste twee uren van Horizon Forbidden West doorspelen.
Livestreamen is niets nieuws op XGN en we hebben in 2022 de smaak dan ook aardig te pakken. In februari gaan we daarom lekker door met streamen en deze vrijdag doen we dat met Horizon Forbidden West. De nieuwe game van het Nederlandse Guerrilla is dan uit en dat moeten we vieren.
Luuc gaat live vanaf 18:00 uur op ons Twitch-kanaal om de nieuwe game samen met jullie onder de loep te nemen. Natuurlijk zullen wij ook al je vragen tijdens de stream proberen te beantwoorden, dus schroom niet om een babbeltje te maken in de chat. Check hieronder het XGN-Twitchkanaal voor de livestream deze vrijdag!

Het alfabet van Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West is natuurlijk het vervolg op Horizon Zero Dawn, de open world game uit 2017. De game komt wederom van de Nederlandse studio Guerrilla en dat horen we te vieren! De hele maand kun je artikelen, video's en podcasts vinden rondom Horizon Forbidden West dankzij ons Horizon Forbidden West alfabet.
Daarin kun je onder andere onze review van Horizon Forbidden West vinden. De game gaven we een 9,8 en dat is natuurlijk niet zonder reden. Tijdens de stream komende vrijdag zal Luuc precies uitleggen waarom hij de game zo beoordeeld heeft. Kom jij vrijdag lekker kijken? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws