Is 2022 nu al een geflopt gamejaar? - XGN Cast (Afl. 65)

Article
zaterdag, 11 juni 2022 om 10:00
xgn cast 65f1654872064
Waar we in 2022 goed begonnen met alle topgames die uitkwamen, lijkt het jaar nu toch een beetje tot stilstand te komen. Maakt dat 2022 nu al een geflopt gamejaar? In aflevering 65 van de XGN Cast kijken we naar alles wat er nog uitkomt en wat we sowieso al mislopen dit jaar.
Het gamejaar 2022 begon natuurlijk met een waanzinnig voorjaar. In de eerste paar maanden werden we getrakteerd met onder andere Horizon Forbidden West en Elden Ring, maar het jaar lijkt nu wel langzaam tot stilstand te komen. Dat de zomermaanden een beetje karig zijn, zijn we wel gewend in de game-industrie, maar ook het najaar lijkt niet ontzettend spectaculair te worden.
Dat heeft vooral te maken met het uitstel van grote titels zoals Starfield en The Legend of Zelda Breath of The Wild 2. Of 2022 nu al een geflopt gamejaar is weten we nog niet zeker, maar als andere grote titels zoals bijvoorbeeld God of War Ragnarok het einde van het jaar niet gaan halen, dan gaat het er toch een beetje matig uitzien.

2022 als geflopt gamejaar

Na de ellende die 2021 was als gamejaar was het heel erg uitkijken naar 2022 als een gamejaar waarin gamers optimaal konden genieten. Toch lijkt 2022 nu al een geflopt gamejaar te worden omdat het najaar tegen lijkt te vallen. Luuc en Roland lichten in aflevering 65 van de XGN Cast het hele jaar door en kijken naar de mogelijkheden waarop 2022 toch nog een succesvol gamejaar kan worden. Check gauw de aflevering hieronder!

Bedankt Lenovo!

Deze aflevering van de XGN Cast wordt mede mogelijk gemaakt door Lenovo. De Legion 7 is de nieuwste gaminglaptop van de populaire computerfabrikant en levert waanzinnige gamingprestaties tegen een redelijke prijs. Met een bijzonder goede specsheet is het zeker de moeite waard om de Lenovo Legion 7 te bekijken als je op zoek bent naar een nieuwe laptop.

XGN Cast - De eerdere afleveringen

Aflevering gemist? Kijk hieronder de eerdere afleveringen terug!
Aflevering 1-25
Aflevering 26-50
Aflevering 51-75

Stuur je vragen naar de XGN Cast!

Iedere week willen we, zoals je ongetwijfeld gehoord hebt, een vraag van de trouwe luisteraars en kijkers van de XGN Cast beantwoorden. Stuur deze vragen vooral naar podcast@xgn.nl en dan proberen we iedere week zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Daarnaast kan je iedere vrijdagmiddag vanaf 13:00 live meekijken hoe we de XGN Cast opnemen via Twitch! Mocht je nou niet live kunnen aansluiten, dan kan je de podcast iedere zaterdagochtend om 10:00 hier op de site vinden of via Youtube of je favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts.

Zelf een podcast maken

Mocht jij je nou afvragen hoe het komt dat we zulk mooi beeld hebben en dat onze stemmen een waar genot zijn voor je trommelvliezen, dat komt allemaal door de Logitech C922 webcam en de Blue Yeti X microfoon. Als je ooit zelf een podcast wil maken, dan zijn dat absolute tips om een goede start te maken.
Daarnaast gebruiken we nog wat producten om deze podcast zo fijn mogelijk te maken, in de lijst hieronder kan je alles vinden:
- Blue Compass
- Blue Radius 3
- Blue Snowball
- Blue Yeti X
- Logitech C922
- Elgato Key Light
Wil jij ons de tofste games zien spelen, even met ons kletsen over de nieuwste films, series en tech of wil je gewoon wat directe interactie met ons? Volg ons dan op Twitch en zorg dat je notificaties aanzet om precies te weten wanneer wij live gaan zodat je lekker met ons kan kletsen!