Volgende State of Play aangekondigd door Sony

News
vrijdag, 27 mei 2022 om 17:35
d9fe41a7c37de2e556170d4f810afb49c1105c861f1653661311
Sony heeft een nieuwe State of Play aangekondigd. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de nieuwe showcase, want het evenement wordt al aankomende week georganiseerd.
Zojuist heeft Sony de eerstvolgende State of Play aangekondigd. Tijdens de State of Play wordt vaak ingezoomd op een enkele game, maar dit keer mogen we 30 minuten aan aankondigingen en onthullingen van veel third party games verwachten. Ook zal er aandacht zijn voor diverse games voor de nieuwe PSVR 2.

De State of Play wordt op een voor ons nogal ongunstig tijdstip getoond, namelijk om middernacht in de nacht van 2 naar 3 juni. Wat er getoond gaat worden is verder nog niet bekend, dus daar moeten we volgende week voor inschakelen.

State of Play als aftrap van Summer Games Fest?

De timing van de State of Play is bijzonder. Een week later start namelijk de Summer Games Fest. Hoewel het showcase feest dus officieel pas op 9 juni plaatsvindt, heeft het account van het festival de aankondiging van Sony wel gedeeld. Het Games Summer Fest zou starten met een grote show met veel aankondigingen, gepresenteerd door Geoff Keighley.
Volgens Keighley zouden er weinig andere showcases komen, maar dat lijkt nu toch niet helemaal te kloppen. Niet alleen Sony heeft nu een show aangekondigd, ook Microsoft heeft al eerder een eigen showcase aangekondigd (samen met Blizzard). Ook Nintendo heeft al een showcase gehad, geheel gericht op Indie games.

Populair Nieuws