Haal deze Nintendo Switch games nu met veel korting!

Article
zaterdag, 21 mei 2022 om 12:00
persona 5 strikersf1612205349
De Nintendo Switch heeft in de loop der jaren een flinke collectie aan games opgebouwd. Wil je je eigen verzameling goedkoop aanvullen, dan kan je nu mooi profiteren van deze Nintendo Switch games die met veel korting te halen zijn!

Persona 5 Strikers Limited Edition

De Persona-reeks is misschien niet zo groot als Final Fantasy of de Tales of-games, maar heeft sinds het begin in 1996 als spin-off op Shin Megami Tensei een flinke fanbase opgebouwd. Persona 5 Strikers is qua gameplay alleen een stuk anders dan de gebruikelijke Persona games.
In plaats van uitdagende turn-based JRPG-gevechten uit Persona 5, wordt de gameplay in Persona 5 Strikers gemixt met de real-time actie van de Dynasty Warriors-reeks. Wel zullen liefhebbers van de games nog steeds spelen met dezelfde geliefde karakters van de Phantom Thieves of Hearts.
Zoals vele andere Warriors-games mag je het opnemen tegen hele hordes aan vijanden, die je moet bestrijden in grootse battles. Het turn-based aspect van Persona 5 is niet helemaal uit de game gehaald, want tijdens de gevechten kan je de actie op pauze zetten en bekende Persona-aanvallen selecteren via een menu. Een combinatie die hoge ogen heeft gegooid!
deadly premonition 2f1653053207

Deadly Premonition 2

In 2010 verscheen de survival horrorgame Deadly Premonition, dat is uitgegroeid tot een echte cultgame. Tien jaar later is er eindelijk een vervolg gekomen en die Switch game kan je nu met veel korting scoren bij Nedgame.
Het verhaal van Deadly Premonition 2 speelt zich af een decennium na de gebeurtenissen in het eerste deel. Eén gedeelte van de game is in het appartement van Francis Zach Morgan, die wordt ondervraagd door FBI-agent Aaliyah Davis en haar partner Simon Jones over de moord op de 16-jarige Lise Clarkson. Het andere gedeelte van de game speelt zich veertien jaar eerder af, waarbij je controle neemt over het alter ego van Francis Zach Morgan.
Net zoals het origineel zal je kennis maken met een hoop excentrieke karakters en krijg je te maken met bijzondere omstandigheden. Met namelijk het verhaal is het hoogtepunt van Deadly Premonition 2, dus als je het narratief hoog in het vaandel hebt staan, dan wil je deze deal niet missen!
crash team racing nitro fueledf1653053339

Crash Team Racing Nitro-Fueled

De meeste mensen kennen Crash Bandicoot van zijn platform-avonturen uit de hoofdreeks. Maar net zoals Super Mario heeft ook Crash een aantal andere hobby’s, zoals racen. In 1999 stapte Crash en zijn vrienden voor het eerst in een kart en daar is 20 jaar later eindelijk een remaster van verschenen in de vorm van Crash Team Racing Nitro-Fueled.
In de remaster heb je de keuze uit maar liefst 56 verschillende karakters om mee te racen, waaronder personages die niet eens uit het Crash Bandicoot-universum komen, zoals Spyro. Wel zal je veel karakters eerst moeten vrijspelen, want aan het begin zijn slechts acht karakters unlocked.
De gameplay van Crash Team Racing Nitro-Fueled is vergelijkbaar met Mario Kart. Dat betekent dat je niet alleen moet racen tegen je tegenstanders, maar dat je ook obstakels moet ontwijken en powers-ups kan gebruiken om jezelf te helpen of andere in de weg te zitten. Naast de normale en online races, heeft de game ook een verhalende Adventure Mode, inclusief cinematics.
tokyo mirage sessions fe encoref1653053434

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

Persona 5 Strikers is niet de enige crossover game van ontwikkelaar Atlus. De gerenommeerde Japanse ontwikkelaar heeft eerder namelijk een crossover gemaakt tussen Shin Megami Tensei en Fire Emblem in de vorm van Tokyo Mirage Sessions #FE. Daar is bovendien een remaster voor gekomen voor de Nintendo Switch.
De RPG speelt zich af in hedendaags Tokyo, waar wezens uit een andere dimensie genaamd Mirages energie stelen van mensen en verantwoordelijk zijn voor verdwijningen. Het is aan een groep tieners, die geholpen worden door een aantal vriendelijke Mirages (die gebaseerd zijn op bekende Fire Emblem-karakters), om af te rekenen met de dreiging uit de andere dimensie.
Uiteraard vertrekken de energie-zuigende Mirages niet zomaar en zal je dus hardhandig de vijanden moeten verslaan. Dat doe je door middel van turn-based gevechten, waarbij party members en vijanden elk hun eigen sterke en zwakke punten hebben, net zoals in Shin Megami Tensei en Fire Emblem. Er komt tijdens de battles veel strategie kijken, dus de game is ideaal voor de RPG-generalen onder ons.