Scoor deze Nintendo Switch en PS5 games nu met veel korting!

Article
zaterdag, 07 mei 2022 om 11:00
nintendo switch sportsf1644483073
De Nintendo Switch en PlayStation 5 hebben ondertussen een mooie collectie aan games, maar veel titels zijn nog wel duur. Gelukkig kan je deze Nintendo Switch en PS5 games nu met veel korting scoren!

Nintendo Switch Sports

Wil je deze dagen lekker actief bezig zijn, dan kan je bij Nedgame nu al profiteren van korting op Nintendo Switch Sports. Deze sportgame is pas net uitgebracht door Nintendo, maar kan je dus nu al goedkoper scoren!
Nintendo Switch Sports is het vervolgens op de enorm succesvolle Wii Sports games voor de Wii. Nu mag je dus opnieuw aan de slag met zes verschillende sporten, te weten tennis, bowlen, zwaardvechten (ook wel bekend als Chambara), voetbal, badminton en volleybal. De laatste drie sporten zijn gloednieuw voor Nintendo Switch Sports en voor voetbal zit er dan ook een speciale beenband bij de game.
Natuurlijk kan je de sporten niet alleen in je eentje spelen, maar ook met andere spelers. Zo kan je bijvoorbeeld badminton spelen tegen een vriend of een heel potje bowlen organiseren voor vier spelers. Wil je dus fit blijven én veel plezier hebben, dan moet je nu profiteren van deze mooie deal voor Nintendo Switch Sports.
deathloop clubf1631525782

Deathloop

Ben je een liefhebber van games met complexe tijdconstructies? Dan is Deathloop perfect voor je. In deze game speel je namelijk de de assassin Cole, die acht doelwitten moet doden op het mysterieuze Blackreef Island. Er is alleen één probleempje: om middernacht wordt alles gereset en moet je dus weer van voor af aan beginnen.
Het avontuur is Deathloop is dan ook één grote puzzel. Je moet ervoor zorgen dat je doelwitten bij elkaar komen, zodat je je tijd - de dag wordt ingedeeld in vier dagdelen - efficiënt kan gebruiken. Ondertussen is het verhaal zelf ook een puzzel, want Cole is zijn geheugen verloren en je wordt opgejaagd door een vrouw die door heeft dat het eiland in een grote time loop zit.
Van punt A naar punt B komen op het eiland is ook niet eenvoudig, want Blackreef Island zit vol met vijanden. Gelukkig kan je wapens, speciale krachten en upgrades verzamelen. Die zou je normaal aan het einde van de dag kwijtraken, maar met een speciale resource kan je sommige spullen permanent aan je collectie toevoegen. De game van Arkane Studios zit slim in elkaar en kreeg in onze review dan ook niet voor niets een verdiende 9!
far cry 6 headerf1635340846

Far Cry 6

Wil je deze zomer op vakantie naar een warm en zonnig eiland, dan kan je veel geld op je vliegticket besparen. In Far Cry 6 kan je namelijk een bezoekje brengen aan het fictieve eiland Yara, wat sterk geïnspireerd is op Cuba.
Je zal er alleen iets minder rust hebben, want Yara wordt er met ijzeren vuist geregeerd door dictator Anton ‘El Presidente’ Castillo (ingesproken door Giancarlo Esposito), die bovendien zijn zoon klaarstoomt als opvolger. De bevolking wordt zonder genade afgeslacht door Castillo, dus het is hoog tijd voor een andere leider.
Daarom mag jij in de schoenen stappen van guerrillastrijder Dani Rojas. Zoals we van Far Cry gewend zijn gaat dat gepaard met lekker veel actie en explosies. Zo mag je deze keer zelfs een rugzak omdoen met een portable mortier erin.
life is strange true colors duracionf1631520919

Life is Strange True Colors

De Life is Strange-franchise heeft in korte tijd een flinke naam voor zichzelf gemaakt. Dat is ook niet zo vreemd, want de verhalen zijn keer op keer van hoge kwaliteit en interessant. Voor het nieuwste deel in de reeks Life is Strange True Colors, is dat ook het geval.
In True Colors maken we kennis met Alex Chen. Deze jonge vrouw heeft een speciale gave, ze kan namelijk de emoties van anderen zien en zelfs veranderen. Alex is net gearriveerd in het rustieke dorpje Haven Springs in Colorado, waar haar broer Gabe woont. Het duurt alleen niet lang voordat Gabe onder mysterieuze omstandigheden sterft, waarna Alex er alles aan doet om achter de waarheid te komen.