De beste gratis streamingdiensten in 2022 voor al je favoriete films en series

Article
zaterdag, 23 april 2022 om 11:00
pexels pixabay 274937f1640954866
Het is altijd leuk om op het interent gratis films en series te streamen, maar dat is niet altijd even veilig. Gelukkig is het mogelijk om veilig en legaal naar leuke content te kijken. Wij hebben namelijk de beste gratis streamingdiensten in 2022 voor al je favoriete films en series voor jou op een rijtje gezet. Belangrijk om te weten is dat je voor de meeste streamingsdiensten wel een VPN (virtueel privé-netwerk) moet gebruiken.

YouTube (USA)

Op YouTube verschijnt er natuurlijk ook veel door de gebruiker geüploade content. Als je geluk hebt kun je een leuke film of serie vinden. Je hoeft geen account aan te maken om toegang te krijgen, maar met een account kun je wel je favoriete films opslaan in een afspeellijst.

Veoh

Op Veoh kun je kijken naar meer dan 7000 films en verschillende series. Het nadeel hiervan is wel dat een gebruiker de content moet uploaden. Het is dus handig dat je tijdens gebruik ook een antivirusprogramma gebruikt.

Classic Cinema Online

Op Classic Cinema Online kun je genieten van vintage films. Zo kun kijken naar ‘stomme films’, oftewel films zonder geluid. Om gebruik te maken van deze dienst hoef je je niet aan te melden.

CONtv

CONtv is de streamingsdienst voor fans van Comic-Con. De dienst zit vol horror, sci-fi en cultfilms. Verder kun je ook naar Comic-Con evenementen kijken via CONtv. Om gebruik te maken van de dienst moet je je aanmelden om te kunnen streamen. Als je de gratis versie gebruikt, krijg je wel advertenties in beeld voor elke video.

Pluto TV

Op Pluto TV kun je verschillende content kijken, waaronder, sportuitzendingen, films en kinderprogramma’s. Deze streamingsdienst is wel wat moeilijker te navigeren dan de andere diensten uit onze lijst, maar als het eenmaal gelukt is kun je genieten van goede kwaliteit series en films.
Over het algemeen is Pluto TV beschikbaar via een smart-tv of settopbox-applicatie. De toegankelijkheid is afhankelijk van de regio, zo moet je bijvoorbeeld in het Verenigd Koninkrijk verbinding maken via Now TV of ROKU.

Tubi TV

Tubi TV is oorspronkelijk alleen beschikbaar in de VS, wat natuurlijk geen probleem is als je een VPN gebruikt. De streamingsdienst bevat een breed scala aan content, waaronder ook voor kinderen (Tubi Kids). Als je je hebt aangemeld bij Tubi TV, kun je genieten van content met goede kwaliteit.

Vudu Movies on Us

Vudu is een Amerikaanse digitale videotheek en streamingsdienst. Hoewel je moet betalen om een video te huren, bevat de streamingsdienst ook genoeg gratis content. Als je gebruikt wilt maken van de dienst moet je je wel eerst aanmelden. Ook voor deze site moet je verbinding maken met een VPN-server in de Verenigde Staten.

Crackle

Crackle is een streamingsdienst dat eigendom is van Sony, je krijgt hiermee dan ook toegang tot de volledige catalogus van Sony. De streamingsdienst bevat honderden titels, waaronder verschillende series en films in elk genre. Daarnaast verandert het aanbod ook vaak, waardoor er altijd iets nieuws te zien is.

Populair Nieuws