Op deze apparaten kan je F1 kijken in Nederland

Article
zaterdag, 19 februari 2022 om 11:00
rsz iracing f1f1617097355
Afijn je bent een F1 liefhebber en hebt besloten om een ViaPlay abonnement te nemen, maar waar kijk je nu eigenlijk naar jouw favoriete sport? In dit artikel behandelen we alle apparaten waarop jij ViaPlay kan streamen.
We beginnen de lijst met de meest voor de hand liggende apparaten. Zo kan je binnenkort alle sporten die ViaPlay aanbiedt bekijken op je telefoon. Simpelweg download je de ViaPlay app en begin je met kijken, mits je al een abonnement hebt natuurlijk.
Let er wel op dat jouw telefoon iOS 12.5 of hoger heeft, anders kan je de app namelijk niet downloaden. Voor Android geldt versie 5.0 of hoger. Als je een redelijk nieuwe telefoon hebt, hoef je je geen zorgen te maken. De iPhone 6 ondersteunt iOS 12.5.5, dus zelf daarop zou je nog kunnen genieten van jouw favoriete sporten.
Om een beetje in de categorie ‘mobiel’ te blijven schakelen we door naar de tablets. Ook hierop valt de app te downloaden en kan je dus kijken naar het ruime sport assortiment dat ViaPlay aanbiedt. Ook hierbij geldt hetzelfde als het aankomt op besturingssystemen.
pexels artem podrez 4884120f1644584389

Hoe ziet het met desktop?

Dan over naar totaal andere apparaten. Volgens de Ziggo website zal ViaPlay ook beschikbaar zijn op PC en laptops. Over game consoles wordt nog niks gezegd, maar aangezien bedrijven als Netflix wel op PlayStation zit zal ViaPlay ongetwijfeld ook op console beschikbaar worden.
Op PC en laptop wordt de streamingdienst wel gewoon beschikbaar en werkt dit hetzelfde als hoe het bij Netflix gaat. Je gaat naar de ViaPlay website, logt in en je kan beginnen met kijken! Hier zitten geen beperkingen aan, en de website zal op elke PC of laptop beschikbaar moeten zijn.
Om het helemaal mooi te maken is ViaPlay ook beschikbaar op TV en Smart TV. Op de Smart TV kan je de app downloaden, en hoef je alleen maar in te loggen om te beginnen met kijken. Ook op normale TV’s kan genoten worden van sport.
Via Chromecast, Apple TV of Android TV stream je via je telefoon al je favoriete wedstrijden gewoon naar je TV toe. De TV’s die de ViaPlay app ondersteunen zijn Samsung, LG, Sony, Philips en TCL. Bij sommige TV’s is het ook mogelijk om gewoon rechtstreek vanaf de telefoon naar de TV te streamen, mits deze compatible met elkaar zijn.
viaplayf1647263873

Wat nou als ik geen telefoon heb?

Mocht je nou helemaal geen telefoon, smart TV, PC of laptop hebben maar wil je wel met ViaPlay sport kijken? Geen zorgen, want ViaPlay krijgt haar eigen TV kanaal. Waar deze precies beschikbaar zal zijn is onduidelijk, maar dat er een apart TV kanaal komt staat vast. Let er wel op dat het kanaal uitsluitend F1 zal uitzenden, en dus niet één van de andere tientallen sporten die ViaPlay te bieden heeft.

Populair Nieuws