Was de State of Play van Sony genoeg? - Stelling van de dag

Article
vrijdag, 09 juli 2021 om 18:00
ps5 controllerf1592919068
Gisteravond kwam Sony weer met een State of Play, nadat het afwezig was op E3 2021. In de Stelling van de dag beargumenteren we waarom Sony meer moet tonen in de strijd met Microsoft.
Toen Sony aangaf dat het afwezig zou zijn op E3 2021, gaf het vrij spel aan Microsoft om de show te stelen. En dat heeft de grote concurrent van PlayStation dan ook zeker gedaan, met een zeer uitgebreide Xbox & Bethesda games showcase.
Er gingen al geruchten dat Sony terug zou slaan met haar eigen show in juli en die is gisteravond dan ook geweest met een nieuwe State of Play. Maar wat er werd getoond was eigenlijk helemaal niet zoveel. Tijdens de show werd een uitgebreide gameplay demo van Deathloop getoond, een aantal indies kwamen voorbij en... dat was het dan alweer. Microsoft lijkt daardoor nog steeds het momentum in handen te hebben in de concurrentiestrijd, wat bij ons deze stelling doet opkomen:

De State of Play was niet genoeg - Stelling van de dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn maandag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!