De PS5 voorraadproblemen zijn belachelijk - Stelling van de dag

  De PS5 voorraadproblemen zijn niemand ontgaan. De next-gen console van Sony is al sinds de release uitverkocht en zodra die ergens weer is, kun je er eigenlijk niet snel genoeg bij zijn. Het doet voor ons de volgende vraag opwerpen: Is het eigenlijk niet belachelijk dat de PS5 voorraadproblemen aanhouden?

  Sony heeft natuurlijk last van de aanhoudende voorraadproblemen rondom halfgeleiders. De hele tech-industrie wordt hierdoor geplaagd, waardoor de voorraad van de PlayStation 5 onder andere niet snel genoeg aangevuld kan worden. Toch had Sony de problemen zelf waarschijnlijk ook wel door, dus had de console ook uitgesteld kunnen worden natuurlijk. De stelling is dan ook duidelijk.

  De PS5 voorraadproblemen zijn belachelijk - Stelling van de dag

  Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn donderdag vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met Roland de discussie aangaan.

  Een dagelijke stelling

  Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar podcast@xgn.nl. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!

  Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.