Blue Box Game Studios kan er beter mee ophouden - Stelling van de dag

Article
vrijdag, 25 juni 2021 om 18:00
abandonedf1624360008
Vandaag zou dan eindelijk de speciale trailer-app voor de PS5 exclusive Abandoned uitkomen, nadat die eerder deze week was uitgesteld. Op het moment van de verwachte release kwam alleen de mededeling dat de app nu is uitgesteld naar augustus. Wat ons betreft kan Blue Box Game Studios er dan ook beter mee ophouden.
Na geruchten dat Hideo Kojima een nieuwe horrorgame aan het maken is onder de vlag van de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios, is de interesse in Abandoned naar het toppunt gestegen. Er heerst alleen nog wel meer mysterie rondom de game, want we hebben er nog niks van gezien, op een paar nietszeggende screenshots na.
Daar zou deze week verandering in komen. Blue Box Game Studios is namelijk van plan om een speciale trailer-app te lanceren op de PlayStation 5, waarmee de game op de optimale wijze ontdekt kan worden. De release stond eigenlijk gepland voor dinsdag, maar aan het begin van de week kwam de studio met de mededeling dat de app was uitgesteld naar vrijdag, om 16:00 om precies te zijn. Vanmiddag zaten veel mensen dan ook klaar voor de lancering, totdat de Game Director op Twitter verscheen: de app is nu uitgesteld naar augustus. Het lijkt er daarmee op dat de ontwikkelaar de mysterie en hype rondom Abandoned in stand wil houden, maar ze kunnen er wat ons betreft beter mee ophouden.

Blue Box Game Studios kan er beter mee ophouden - Stelling van de dag

Hoe denk jij over de situatie bij Blue Box Game Studios en Abandoned? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn maandag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws