Komt de Breath of the Wild 2 release dit jaar? - Stelling van de dag

  Nintendo heeft eindelijk aangekondigd dat haar E3 2021 persconferentie daadwerkelijk onderweg is. Er wordt meer dan 40 minuten gespendeerd aan titels die grotendeels in 2021 uitkomen. Het doet voor ons de volgende vraag opwerpen: Komt de Breath of the Wild 2 release dit jaar?

  Fans hopen al sinds de aankondiging in 2019 dat het vervolg op The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 zo snel mogelijk uitkomt. Met het 35-jarig jubileum lijkt de kans groter dan ooit te voren dat de game uitkomt dit jaar. Al helemaal als de geruchten rondom Nintendo Switch Pro waar blijken te zijn en de nieuwe variant dit jaar nog uitkomt.

  Komt de Breath of the Wild 2 release dit jaar? - Stelling van de dag

  Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn vanavond vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met Roland de discussie aangaan.

  Een dagelijke stelling

  Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar podcast@xgn.nl. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!

  Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

  The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.