The Elder Scrolls 6 zal niet deze generatie verschijnen - Stelling van de dag

Article
woensdag, 30 juni 2021 om 18:15
elder scrolls 6f1600771030
Fans van The Elder Scrolls-franchise zitten al bijna tien jaar te wachten op een nieuw deel in de franchise. In de Stelling van de dag bespreken we waarom je de game alleen niet op deze console generatie hoeft te verwachten.
In november in het alweer tien jaar geleden dat The Elder Scrolls V: Skyrim verscheen. Sindsdien heeft de game bijna evenveel re-releases en remasters gekregen, maar fans zitten nog steeds met smart te wachten op een nieuw deel in de franchise. Todd Howard heeft vandaag alleen laten weten dat The Elder Scrolls 6 pas in de 'ontwerpfase' zit.
Wij verwachten de release van de nieuwe game dan ook niet op de PlayStation 5 en Xbox Series X - mits de titel uberhaupt nog op een PlayStation zal verschijnen natuurlijk, na de Bethesda overname door Microsoft. Bethesda is momenteel eerst nog druk bezig met Starfield, die pas eind 2022 zal uitkomen. Tel daar al het werk bij op dat nog moet gebeuren en wij denken dat je The Elder Scrolls 6 pas op de volgende generatie consoles kan verwachten.

The Elder Scrolls 6 verschijnt niet deze generatie - Stelling van de dag

Hoe denk jij over de ontwikkeling van The Elder Scrolls 6? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn donderdag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!