Advertenties in games zijn een slecht idee - Stelling van de dag

Article
donderdag, 01 juli 2021 om 18:00
pexels evg culture 1174746f1625151788
Niemand houdt van advertenties of reclame. Advertenties in games worden dan ook gehaat en velen zijn blij dat deze grotendeels nog niet in AAA-games te vinden zijn. Toch lijkt daar nu verandering in te komen. Het doet voor ons de volgende stelling opwerpen: Advertenties in games zijn een slecht idee.
Een bedrijf genaamd PlayerWON lijkt TV reclames door te gaan voeren in games. Zo werd afgelopen week bekendgemaakt. De reacties hierop waren alles behalve mals, iets wat eigenlijk wel te verwachten was. Ook toen advertenties steeds meer een intrede maakte bij mobiele titels was er onwijs veel ophef. De stelling van de dag is dan ook duidelijk:

Advertenties in games zijn een slecht idee - Stelling van de dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn woensdag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!