Datum FIFA 22 reveal trailer en FIFA 22 cover onthuld

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 18:25
fifa 22 reveal trailerf1625847365
EA Sports heeft vrijdag de gloednieuwe cover van FIFA 22 onthuld. Er blinkt een superster op de voorkant van FIFA 22. De ontwikkelaar heeft weer een compleet andere draai aan de FIFA cover gegeven. Daarnaast is de datum van de reveal trailer bekend.
Ieder jaar vraagt menig voetbalfanaat zich af wie er op de cover van de nieuwe FIFA straalt. Voor FIFA 22 is deze vraag nu beantwoord. Een paar namen komen steevast in de discussie naar voren, maar sommige spelers verdienen meer aandacht.

FIFA 22 cover

Voor de tweede jaar op rij straalt Kylian Mbappé op de cover van FIFA. De 22-jarige voetballer stond ook al op de voorkant van FIFA 21 en is nu op de cover van FIFA 22 te zien. Via Twitter onthult EA Sport de cover voor de Ultimate Edition van FIFA 22. Op de cover is Kylian Mbappé vanaf de achterkant te zien. Kijkend over zijn schouders houdt Mbappé zijn shirt bij zijn schouders omhoog. Zijn naam en rugnummer zeven zijn groots te zien.
De cover van FIFA 22 kleurt lichtgroen en heeft twee grote horizontale balken, gesierd met twee verticale dunne lijnen. In sierlijke letters is Ultimate Edition, Kylian Mbappé te lezen.
2021 07 09 fifa 22 coverf1626045184

FIFA 22 reveal trailer

Naast de FIFA 22 cover heeft EA Sports ook de datum van de reveal trailer onthuld. De ontwikkelaar heeft naar buiten gebracht dat het op zondag 11 juli de eerste beelden van FIFA 22 toont. Op YouTube is de livestream al beschikbaar. Te zien is dat er een herinnering kan worden ingesteld voor 11 juli om 17:30 uur, Nederlandse tijd.
Wanneer FIFA 22 uitkomt en wat we van de game kunnen verwachten, blijft naar alle waarschijnlijkheid nog even geheim. Dit jaar heeft EA ervoor gekozen om het jaarlijkse EA Play-event pas na E3 te gaan houden. Al jaren organiseert EA in juni een eigen evenement onder de naam EA Play (of de digitale tegenhanger EA Play Live). Hoewel het geen onderdeel is van E3 viel EA Play in voorgaande jaren doorgaans rond dezelfde tijd, meestal het weekend ervoor. Dit jaar is dat anders, want EA Play Live 2021 komt pas op 22 juli. Eerder stopte EA Sports nog met de close beta, na het uitlekken van pikante informatie en beelden. Ben jij al hyped voor FIFA 22? Laat het ons weten!