Bethesda excuses voor Starfield zijn niks waard - Stelling van de dag

News
donderdag, 17 juni 2021 om 18:00
starfield header imagef1641338103
Op E3 2021 werd de releasedatum van Starfield bekendgemaakt, evenals de mededeling dat de game exclusief uitkomt op de Xbox Series X/S en PC. Bethesda heeft nu excuses aangeboden aan PS5 spelers, maar in de Stelling van de dag vragen we ons af wat gamers daar aan hebben.
Nadat Microsoft Bethesda had overgenomen, werd duidelijk gemaakt dat alleen 'een aantal' games exclusief voor Xbox en PC zouden uitkomen. Na E3 2021 lijkt het meer de hele line-up te zijn, waaronder de nieuwe IP Starfield. Bethesda heeft voor die game nu haar excuses aangeboden aan spelers op de PS5, die Starfield nu niet kunnen spelen.
Maar wat hebben spelers aan die excuses? Het lijkt er namelijk op dat de PS5 versie in de afgelopen maanden is laten vallen. Starfield is al drie jaar geleden aangekondigd en Bethesda is pas in 2021 overgenomen. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de game nooit op de planning stond voor de PS5. Het is een duidelijke beslissing van Microsoft, maar wat ons betreft is excuses daarvoor aanbieden eerder zout wrijven in een de wond.

Excuses Bethesda zijn niks waard - Stelling van de dag

Wat vind jij van de excuses van Bethesda? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn vandaag vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!