De Nintendo Switch Pro stelt teleur - Stelling van de dag

Article
dinsdag, 06 juli 2021 om 18:00
De Nintendo Switch krijgt officieel een nieuw model, maar deze heet helaas niet de Nintendo Switch Pro. De Nintendo Switch (OLED-model) is de naam voor het nieuwe model dat in oktober verschijnt. Veel upgrades waarop gehoopt werd, ontbraken alleen wel en en dus doet het bij ons de volgende stelling oproepen: de Nintendo Switch Pro stelt teleur.
Het nieuwe Nintendo Switch OLED model heeft naast een nieuw scherm ook een kleinere schermrand dan haar voorganger, terwijl de kickstand achterop een stuk groter is. Het interne geheugen van de console wordt daarnaast verhoogd naar 64 GB en de prijs lijkt iets hoger te worden, al is dat voor Nederland nog niet bevestigd.
Toch werd ook gehoopt op een 4K-resolutie in de dock of tenminste een 1080 resolutie in de handheld-modus. Dit blijft alleen uit, terwijl de aankondiging zelf ook een beetje uit de lucht kwam vallen. Al met al is de onthulling wat controversieel aan het worden. De stelling van de dag is dan ook duidelijk:

De Nintendo Switch Pro stelt teleur - Stelling van de dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn vandaag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!