Uitgebreide Deathloop gameplay getoond op de State of Play

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 11:30
deathloop headerf1614327800
Tijdens Sony’s State of Play werd er nieuwe gameplay getoond van de Bethesda en Arkane game Deathloop, die uitkomt voor zowel PC als de PS5. In de nieuwe Deathloop gameplay kunnen we zien dat het hoofdpersonage zich bevindt in een tijdlus.
Tijdens de State of Play werden er veel nieuwe beelden getoond van aankomende PlayStation games, onder andere ook Deathloop. In deze game moet je maar liefst acht van jouw vijanden zien te verslaan voordat de dag gereset wordt. Iedereen op het eiland, behalve de vijand Juliana, is geraakt door geheugenverlies. Hierdoor weet men niet hoe vaak zij deze dag hebben beleefd. Je start met het jagen op Aleksis Dorsey, oftewel The Wolf. Daarna moet hoofdkarakter Colt de overige zeven vijanden zien te verslaan en voorkomen dat hij sterft, waardoor de dag gereset wordt. Als hij ooit uit deze tijdlus wilt komen, zit er niks anders op dan elke vijand op het eiland te verslaan binnen de tijd.
In de game kun je stilletjes over daken heen klimmen of rennen door de straten van Blackreef. Er zijn veel verschillende manieren om jouw vijanden te verslaan. Ook al wordt jouw dag gereset als je dood gaat, verlies je niet alles. Zo kan je het item Residuum verdienen zodra je progressie maakt in de game. Hiermee kun je diverse abilities en upgrades behouden, ook al ga je dood.
In de nieuwe Deathloop gameplay krijg je een beter kijkje op de nieuwe tijdlus game. Deze game komt 14 september uit voor de PC en PS5.
Bekijk hier de nieuwe Deathloop gameplay:

Andere games tijdens State of Play naast nieuwe Deathloop gameplay

Naast gloednieuwe, spannende Deathloop gameplay konden we ook een kijkje nemen op diverse andere games tijdens State of Play. Zo hebben we een trailer kunnen zien van F.I.S.T., een pre-order trailer van Death Stranding Director’s Cut en nieuwe gameplay van Lost Judgment.

Populair Nieuws