Cyberpunk 2077 is nog steeds kapot - Stelling van de dag

Article
dinsdag, 29 juni 2021 om 18:00
cyberpunk 2077 dificultadf1623074373
Eerder deze week liet CD Projekt RED weten dat ze inmiddels best wel tevreden zijn met de prestaties van Cyberpunk 2077. De game zou nu, na een half jaar aan patches, wel in een degelijke staat speelbaar moeten zijn volgens de studio. Toch zijn er nog wel zoveel problemen dat Sony zelfs een waarschuwing geeft als mensen de game willen kopen in de PlayStation Store. Het doet voor ons de volgende stelling opwerpen: Cyberpunk 2077 is nog steeds kapot.
Er is een groot verschil tussen een game die kapot is en een game die daadwerkelijk af is. Daar kwam de Poolse studio verantwoordelijk voor The Witcher hardhandig achter met de release van Cyberpunk 2077. Toch is er misschien nog wel een groter verschil tussen een game die compleet gebroken was en een game die minder kapot is dan dat die oorspronkelijk was.
Als je het aan ons vraagt is dat laatste namelijk het geval met Cyberpunk 2077. De game is nog steeds niet in topvorm en dat is best wel schandelijk. Dat de game nu net "goed genoeg" is om te spelen betekent alleen nog niet dat de performance daadwerkelijk goed is. Daarom is de stelling van de dag dus duidelijk.

Cyberpunk 2077 is nog steeds kapot - Stelling van de dag

Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn woensdag weer vanaf 19:00 uur live en dus kun je lekker met de chat en hosts de discussie aangaan.

Een dagelijkse stelling

Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar [email protected]. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!
Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

Populair Nieuws