Naar welke E3 2021 games kijken jullie het meeste uit? - Stelling van de dag

  E3 2021 is hier. Hoewel de show pas officieel op zaterdag 12 juni aftrapt, tellen we de voorpret van Summer Game Fest eigenlijk ook gewoon mee. Het doet voor ons de volgende vraag opwerpen: Naar welke E3 2021 games kijken jullie het meeste uit?

  Vaandaag is de stelling van de dag meer een vraag, maar dat moet de pret niet drukken. E3 2021 staat immers voor de deur en dus zijn we benieuwd naar jullie mening. Vooral willen we weten wat jullie willen zien, verwachten te zien en waar jullie hype ligt. De stelling is dan ook duidelijk.

  Naar welke E3 2021 games kijken jullie het meeste uit? - Stelling van de dag

  Naar welke E3 2021 games kijken jullie het meeste uit? Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn donderdag vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met Roland de discussie aangaan.

  Een dagelijkse stelling

  Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar podcast@xgn.nl. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!

  Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.