Is de Nintendo Switch Pro onnodig? - Stelling van de dag

  De Nintendo Switch lijkt binnen de kortste keren onthuld te gaan worden. Nog voor E3 2021 zou de nieuwe hardware getoond moeten worden en dat terwijl de Nintendo Switch nog steeds enorm goed verkoopt. Het doet voor ons de volgende vraag opwerpen: Is de Nintendo Switch Pro onnodig?

  Met al bijna 85 miljoen Nintendo Switch consoles verscheept, lijkt de console hard op weg om records te breken. De verkoopcijfers zijn in het vierde levensjaar van de console nog steeds erg indrukwekkend. Een Nintendo Switch Pro lijkt dan ook niet nodig te zijn, al zouden veel fans dit wel graag zien.

  Is de Nintendo Switch Pro onnodig? - Stelling van de dag

  Wat vind jij van de stelling van vandaag? Laat het ons weten in de reacties hieronder en bespreek het ook live met ons op Twitch! We zijn maandag vanaf 19.00 uur live en dus kun je lekker met Luuc en Roland de discussie aangaan. Op 31 mei maken de heren tevens bekend wie er met de Sony 3D Pulse Headset voor de PS5 vandoor gaat.

  Een dagelijke stelling

  Iedere dag brengt XGN een gloednieuwe stelling naar buiten, waar jij, de lezer uitgebreid je mening over kunt laten horen. We zijn benieuwd naar wat je denkt, dus schroom niet om van je te laten horen. Het gesprek kun je natuurlijk nog verder met ons voeren door ons vragen te stellen in de XGN Cast. Daarvoor hoef je alleen maar te mailen naar podcast@xgn.nl. Verder kun je via de livestreams iedere maandag, dinsdag en donderdag natuurlijk ook lekker met ons kletsen en gamen!

  Check hieronder de eerdere stellingen en laat je mening horen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.